Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves vármegye. Adatlapom olvasd el kérlek!
MA este , kiverném a farkam párom szexképére és ehhez keresek egy bi fiút akit izgatna egy ilyen kalandozás, hogy közbe kicsit egymásét is izgatnánk természetesen. Helyem van
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Somogy - Zala megyében keresek cd, transz,femboy vagy biszex fiú barátot kit izgat női ruha viselése.
Győrben aktív pasi? Helyem van.
Srácok, Bp-en ma valaki, közös lazulásra, bulira?
Ápolt, jófej srácot fogadnék ma este. Töltsünk együtt egy kellemes estét, vagy csupán 1-2 órát.
Szopnék autóban szabadban! Szeretem ha sok jön
Valaki akar szopatni?
Olyan szoptatót keresek aki szivesen élvezne és vizelne idős bu... szájába. Mindent nyelek. Rákospalotán hely van.
reptér?
Meglevő bi hármashoz( 2 ff 1 n) keresnénk bi párt , napközbeni hancurozáshoz. Budapest , Tatabánya térsége.
Bi férfi aki szeret cumizni, Gyomaendrőd és környéke?Privi!
Aktívokhoz mennék ma.
Szia! Írtam privátban!
(Ez egy válasz Házaspártkeresek üzenetére (ma 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Diszkrét, nyitott pàr baràtja lennék. Tali akàr màr ma este-éjjel.
Diszkrét, nyitott pàr baràtja lennék. Tali akàr màr ma este-éjjel.
Március 25. (szerda) lenne aktív pasi Nyíregyházán?
Hétfő délelőttre keresek aktív srácot,pasit aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Én kinézek a tópartra szombaton! Pontos időtpontot nem tudok! Egyeztethetünk ha gondolod! Passzív vagyok!
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (tegnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Luise