de jó Neki,hogy ilyen sokáig pihenhet!azt meg hogy ellenőrizz jól teszi mert még elkanászodnál!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Igen, mondta, hogy rendes voltál, és a lyukacskákra is vigyáztál..
és köszönöm, hogy ilyen szépeket írtál, majdnem elpirultam..
Jól érzi magát, mert még nyaral, csak betévedt valami netkávézóba és leellenőrízte a beírásokat, és engem...

Jól érzi magát, mert még nyaral, csak betévedt valami netkávézóba és leellenőrízte a beírásokat, és engem...

Igen, mondta, hogy rendes voltál, és a lyukacskákra is vigyáztál..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 20:21

Törölt felhasználó (119034)

vigyáztam rá mert éhen nem halt!
meg se próbált még több lyukat tenni rám,mert ő egy félénk,csendes visszafogott Sam!
örülök,hogy újra látlak,és remélem jól érezted magad!

meg se próbált még több lyukat tenni rám,mert ő egy félénk,csendes visszafogott Sam!

vigyáztam rá mert éhen nem halt!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 19:38

Szevasz Sajtocska! Remélem vigyázol az öreg Sammyra?? Vigyázz azért tul sok lyukat ne tegyen a sajtodba!!

Kérdezzél, most beszédes vagyok ám nagyon !! Várom a kérdéseket, de a válaszokat neked kell feldolgozni !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 19:37

VIP
Admin

De örülök, hogy látlak! Semmi gond a hajszínnel..
Segítségre sem szorulok, de azért pár kérdésem lenne....
Szép estét neked!
Szép estét neked!

Szevasz Sajtocska! Remélem vigyázol az öreg Sammyra?? Vigyázz azért tul sok lyukat ne tegyen a sajtodba!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 09:04

köszönöm,remélem az lesz!igen elvitt a csetes bulira! nagyon jól éreztük magunkat!

De örülök, hogy látlak! Semmi gond a hajszínnel..
Szép estét neked!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 19:17
Szép estét neked!

Szép Jó Estét Mindenkinek ebben a szobában!
Látom Sammyboy nem tudja eldönteni, melyik hajszin tetszik neki. Lehet segitségre szorul?? Tán segitsetek neki! Kiváncsi lennék az eredményre.
Látom Sammyboy nem tudja eldönteni, melyik hajszin tetszik neki. Lehet segitségre szorul?? Tán segitsetek neki! Kiváncsi lennék az eredményre.

Szép Jó Estét Mindenkinek ebben a szobában!

köszönöm,remélem az lesz!igen elvitt a csetes bulira! nagyon jól éreztük magunkat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 08:44

VIP
Admin

Kellemes szép vasárnapot neked is sajtocska!
Már azt hittem elvitt az ördögöd, vagy igen?

Kellemes szép vasárnapot neked is sajtocska!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 08:24

előkerűltem és kívánok nagyon szép vasárnapot!

előkerűltem és kívánok nagyon szép vasárnapot!

Kellemes hétvégét neked is kedves Molly ezen az esős szombaton!
Reméljük még nincs vége a nyárnak.
Reméljük még nincs vége a nyárnak.

Jó reggelt Jó szombatot

helló surda!
Láttam olvastam, állj a talpadra, és mond meg neki, hogy te vagy a fehérlovas herceg és megérkeztél.
A sündörgőket pedig hajtsad el mellőle.....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 08. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 08:37
Láttam olvastam, állj a talpadra, és mond meg neki, hogy te vagy a fehérlovas herceg és megérkeztél.
A sündörgőket pedig hajtsad el mellőle.....

miért nem mered kiírni a nyilvánosba, amit privibe ajánlottál
azt tanácsoltad, h van egy négysoros versike, amit ha elmondok tutti beadja a derekát!
az általad ajánlott vers így szól:
Édesem!
Te vagy a méretem!
Ha nem lehetsz az enyém
Szétcsattan a herém!
héj öregM!
nézz át a zenésbe!

azt tanácsoltad, h van egy négysoros versike, amit ha elmondok tutti beadja a derekát!
Édesem!
Te vagy a méretem!
Ha nem lehetsz az enyém
Szétcsattan a herém!

héj öregM!
nézz át a zenésbe!

szia sajtocska!
Nem tudom tegnap hol kószáltál, a lényeg, hogy előkerültél, szép napot neked is, és cuppanósat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 08. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 07:59
Nem tudom tegnap hol kószáltál, a lényeg, hogy előkerültél, szép napot neked is, és cuppanósat!

szép jó reggelt kívánok itt is!

Jó reggelt kedves Molly!
Téged nehéz megelőzni, köszönöm a kávét, szép napot neked!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 08. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 06:51
Téged nehéz megelőzni, köszönöm a kávét, szép napot neked!

Jóóóóóóóóóóó reggelt
A reggeli a nappaliban van
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

miért nem mered kiírni a nyilvánosba, amit privibe ajánlottál
Édesem!
Te vagy a méretem!
Ha nem lehetsz az enyém
Szétcsattan a herém!
héj öregM!
nézz át a zenésbe!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 14:40

Édesem!
Te vagy a méretem!
Ha nem lehetsz az enyém
Szétcsattan a herém!

héj öregM!
nézz át a zenésbe!

VIP
Admin

hát már nem sok maradt belőle..
teee csak nem vagy ilyen gyámoltalan? odamégy hozzá, és mondod néki: királynőm nem tudok élni nélküled, légy az enyém! (persze térdelve, és a csokor rózsáról ne feledkezz el)
meglátod meglágyul a szíve.......ne add fel!

teee csak nem vagy ilyen gyámoltalan? odamégy hozzá, és mondod néki: királynőm nem tudok élni nélküled, légy az enyém! (persze térdelve, és a csokor rózsáról ne feledkezz el)

szép jó reggelt kívánok itt is!

Jóóóóóóóóóóó reggelt
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

hát már nem sok maradt belőle..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 14:34

tölts abból a whiskyből!
hogy avval erőt merítek, h fel merjem kérni a vöröset egy összebújós táncra a Zorán számra!

hogy avval erőt merítek, h fel merjem kérni a vöröset egy összebújós táncra a Zorán számra!