Teeeeeee, nem is te lennél ha nem asszociálnál mindjárt. honnan veszed, hogy be lettem hálózva? az a kép egy nagyon jó felvétel, és tetszett azért biggyesztettem oda. (én meg jól meg tudom magyarázni mi?)
néztem a sportolós topicban a csajt, így ezen a felvételen nem érvényesül annyira, de tényleg szépen tud nézni.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 26. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 14:33

néztem a sportolós topicban a csajt, így ezen a felvételen nem érvényesül annyira, de tényleg szépen tud nézni.

Hé Sam bátyó!
látom nagyon be lettél hálózva!
írtam vmit Neked a sportolós topicba!
Hé Sam bátyó!
Ma tényleg sok a munkám, remélem azért majd pihenni is tudok. Szép napot neked, és nyugisat.

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 26. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 12:19

Szép jó napot Sammyboy, legyen ma a sok munkától is nyugodt, kiegyensulyozott napod.

Szép jó napot Sammyboy, legyen ma a sok munkától is nyugodt, kiegyensulyozott napod.

Szia kedves Sulamit!
Örülök, hogy gondoltál rám, ma nagyon sok a dolgom, ez is előfordul néha.
Legyen szép a napod!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 26. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 09:43
Örülök, hogy gondoltál rám, ma nagyon sok a dolgom, ez is előfordul néha.
Legyen szép a napod!

Törölt felhasználó (213201)

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Milyen megszólítás ez kérem? öregem? mást rendreutasítottál érte. mit is akarsz zsűrizni?
majd ha lesz kiírás akkor, addig nincs zsűrizés.
kellemes estét neked .........
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 21:07
majd ha lesz kiírás akkor, addig nincs zsűrizés.
kellemes estét neked .........

Szia Öregem !
Most már este 9 óra van, már nem a nap, hanem a hold süt lassan a hasadra. Megmutizod nekem?
Azon gondolkodom, elmegyek valahová zsürizni, csak még azt nem tudom hogy hová, és mit zsürizzek !
Most már este 9 óra van, már nem a nap, hanem a hold süt lassan a hasadra. Megmutizod nekem?
Azon gondolkodom, elmegyek valahová zsürizni, csak még azt nem tudom hogy hová, és mit zsürizzek !

Szia Öregem !

ez a szmájli nekem is meg van msn-en ez a kedvencem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 22. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 20:24
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Mert ez csak Samnak van, és nem a GG kollekciójából származik. Egyébként ezt is képként kell feltölteni...
Megmutatom neked: (megmutassam?)

és egy pirulós szmájli, ezt direkt nekem találták ki:
Megmutatom neked: (megmutassam?)

és egy pirulós szmájli, ezt direkt nekem találták ki:

Szia kedves tablet!
Méghogy a hasamra? hiszen már kilenc óra óta fennt vagyok...
Én nem zavartalak az ágyba, csak vigyázok az egészségedre, mert tudom egy fejlődő szervezetnek még sok pihenésre van szüksége.
Legyen szép a napod, és kellemes hetet neked.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 10:43
Méghogy a hasamra? hiszen már kilenc óra óta fennt vagyok...

Én nem zavartalak az ágyba, csak vigyázok az egészségedre, mert tudom egy fejlődő szervezetnek még sok pihenésre van szüksége.
Legyen szép a napod, és kellemes hetet neked.

Szia Jóreggelt ! Csak nem jól aludtál?? Pedig engem is az ágyba zavartál elég korán.
Mondták már, hogy a hasadra süt a nap??

Szia Jóreggelt ! Csak nem jól aludtál?? Pedig engem is az ágyba zavartál elég korán.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 09:44

VIP
Admin

Szép napot nektek, köszönöm sajtocska, és Molly!
Kicsit későbben keltem a szokásosnál, de legalább kipihentem magam.
Legyen szép a napotok!
egy kis reggelit én is hoztam neketek:

és egy kis sajtocskát:

Legyen szép a napotok!

és egy kis sajtocskát:

Szép napot nektek, köszönöm sajtocska, és Molly!
Legyen szép a napotok!

és egy kis sajtocskát:

Legyen szép a napotok!

és egy kis sajtocskát:

Jó reggelt
Húúúúúúú itt aztán sok finomság van
Legyen szép napotok

Húúúúúúú itt aztán sok finomság van
Legyen szép napotok

nagyon szép napot kívánok!

Ne már, hogy elküldjél aludni???
Ilyenkor jön fel a hold, most kezdek ébredezni. Attól, hogy te most mész csicsikálni, én még maradhatok nem?? Majd figyel rám más is. Különben is most kerestelek, senki nem tudja, hol kóborolsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 23:14
Ilyenkor jön fel a hold, most kezdek ébredezni. Attól, hogy te most mész csicsikálni, én még maradhatok nem?? Majd figyel rám más is. Különben is most kerestelek, senki nem tudja, hol kóborolsz.

VIP
Admin

Na ezt szeretném elkerülni, a dádázás és a segítés is maradjon nálam.
Már lassan motoros rollert kell vennem, hogy tudjalak itt a gg útvesztőiben követni téged.
Rosszabb vagy mint egy gyerek aki kapott új krétákat és telemázolja vele a falakat.
Na majd Sam bácsi kezelésbe vesz és kiosztja fekete pontokat a büntivel együtt.
Szép éjszakát neked kedves tablet!
Már lassan motoros rollert kell vennem, hogy tudjalak itt a gg útvesztőiben követni téged.
Rosszabb vagy mint egy gyerek aki kapott új krétákat és telemázolja vele a falakat.

Na ezt szeretném elkerülni, a dádázás és a segítés is maradjon nálam.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 23:10

Most látom miket irtál te nekem, vagy rólam teee!
Hát mikor kevertem én mérget neked?? Maximum egy kis ciánt, de az kis mértékben igazán csak használ!
Vagy netán valami másra gondoltál??
A képeimet meg ne pakolgasd majd csak rájövök melyik hová való, ha meg nem, hát majd jön a feketebetüs szigorú ember, aztán eldádáz ))
Hát mikor kevertem én mérget neked?? Maximum egy kis ciánt, de az kis mértékben igazán csak használ!
A képeimet meg ne pakolgasd majd csak rájövök melyik hová való, ha meg nem, hát majd jön a feketebetüs szigorú ember, aztán eldádáz ))

Most látom miket irtál te nekem, vagy rólam teee!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 12:12

VIP
Admin

Vajon hol lehet tablet? nem igaz, hogy ebben a rossz időben kirándult, vagy talán most keveri a mérget számomra?
pedig nincs rá oka. na akkor kellemes vasárnap délutánt neked kedves tablet!

Hát az a helyzet, hogy nem tüntem el,de néha munka is van.
Mind pld: az emésztőrendszert érintő/gastrointestinalis-GI/ panaszok rendkivül gyakoriak, sulyosságuk a kellemetlen közérzettől a sürgősségi ellátást követelő formákig széles skálán mozog. Gyógyszerészi szempontból nem elhanyagolható az a tény, hogy bizonyos gyógyszerek, mint a kalciumcsatorna blokkoló vérnnyomáscsökkentők, a teofillin, a nitrátok, és ópiátok simaizom -relaxáns hatásuk révén szintén csökkentik az alsó oesophagus spincer tónusát, igy sulyosbitva a refluxbetegségen szenvedő beteg állapotát.
Több oldalon keresztül, vagyis megvagyok, de irni már nem tudok, lezsibbadtak az ujjaim.
Azért szép napot, és estét mindenkinek. Samnak adjatok enni is néha, ne hanyagoljátok )))
Naa akkor kényeztetés indul

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 12:12
Mind pld: az emésztőrendszert érintő/gastrointestinalis-GI/ panaszok rendkivül gyakoriak, sulyosságuk a kellemetlen közérzettől a sürgősségi ellátást követelő formákig széles skálán mozog. Gyógyszerészi szempontból nem elhanyagolható az a tény, hogy bizonyos gyógyszerek, mint a kalciumcsatorna blokkoló vérnnyomáscsökkentők, a teofillin, a nitrátok, és ópiátok simaizom -relaxáns hatásuk révén szintén csökkentik az alsó oesophagus spincer tónusát, igy sulyosbitva a refluxbetegségen szenvedő beteg állapotát.
Több oldalon keresztül, vagyis megvagyok, de irni már nem tudok, lezsibbadtak az ujjaim.
Azért szép napot, és estét mindenkinek. Samnak adjatok enni is néha, ne hanyagoljátok )))
Naa akkor kényeztetés indul

VIP
Admin

Vajon hol lehet tablet? nem igaz, hogy ebben a rossz időben kirándult, vagy talán most keveri a mérget számomra?

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 23. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 23. szombat 13:40

Szép Napot ! Innen fentről nézem mik történnek, innen legalább belátom az egész világot, még a csetteket is ))