Finoman próbálom rábeszélni a hármasra egy ideje, de hallani sem akar róla. A perverz vágyaimat inkább nem is mesélem el neki, mert félek hogy megundorodik tőlem. Sajnos ő ilyen
Sziasztok. Az én perverz vágyaimat egy csinos érett párral váltanám valóra. A vágyaim egyre perverzebbek, de valós párt találni, aki találkozni is hajlandó az szinte lehetetlen. Párkapcsolatban élek, de a páromat nem izgatják a perverz játékok ezért valószinűleg ezek örök vágyak maradnak. Gondolom azért ezzel nem vagyok egyedül sajnos

vannak dolgok amik masok szamara perverznek szamitanak,masoknak meg resze a szexnek es elvezik.nekem is van egy ket dolog ami perveznek minosul masok szerint de en elvezem

Szendvics szex?
Nagyon izgat ha a párnál a Hölgy pinájába élvezek!Te meg utánam dug meg a gecis pináját,közben engem meg szopj tisztára!
Sziasztok!Párom élvezi ha a popsiba megyek el,én meg mádom kinyalni onnan,cicie lövök és széttkeni a kezével és a legjobb mikor szájban élvezek el és csókol hevesen..

Sziasztok!
igen, neked tetszik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 06. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 06. vasárnap 12:50
Törölt felhasználó (1492622)

Tejszínes sütike?
Tejszínes sütike?
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2016. 11. 06. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sok mindenre vevő vagyok,de azért ezt kihagynám
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2016. 10. 14. péntek 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 14. péntek 23:38

A pukizást mi is csináljuk a barátnőm felhuz egy bőrnadrágot lehasal oda dugom ar orrom a posijához és ő nagyokat pukizik nagyon élvezem
ez így van Na de melélj légyzi!
(Ez egy válasz Totya43 üzenetére (2016. 10. 11. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 11. kedd 18:38

Sziasztok nekem vannak perverz dolgaim amiket nem csak szerettem volna hanem csinálom s ki is próbáltam ! Nem bántam meg de sajnos ezekről nem lehet mindenkivel beszélni mert rögtön elítélnek holott Ők legbelül szívesen kipróbálnák !
A pukizást mi is csináljuk a barátnőm felhuz egy bőrnadrágot lehasal oda dugom ar orrom a posijához és ő nagyokat pukizik nagyon élvezem
NO COMMENT
helyes, mi sem bántuk meg semmit... sőt! szerintünk nincsenek tabuk főleg 20év után... azaz egy van nálunk az animál. Velünk megoszthatnád amit mással nem tudsz.... hátha tudunk ötletet meríteni belőle!
(Ez egy válasz Totya43 üzenetére (2016. 10. 11. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok nekem vannak perverz dolgaim amiket nem csak szerettem volna hanem csinálom s ki is próbáltam ! Nem bántam meg de sajnos ezekről nem lehet mindenkivel beszélni mert rögtön elítélnek holott Ők legbelül szívesen kipróbálnák !
szia, ez így van.... szerintünk egy pár főleg ha régóta vannak együtt, nincsenek tabuk... azaz egy van nálunk az animal.
velünk megoszthatnád biztos nem fogunk elítélni, sőt
velünk megoszthatnád biztos nem fogunk elítélni, sőt

(Ez egy válasz judy-tony üzenetére (2016. 10. 01. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 01. szombat 14:01

minket érdekel, mi az amit perverznek ítélsz, és eddig nem merted kipróbálni...
Haha az gusztustalan
Igen merem vállalni mert én el mondtam a nejemnek hogy szeretném úgy nyalni a pináját mikkor más bele élvezik és ez neki is tetszett
Pisi izgat nagyon.