Szexben csak egy perverz dolog van, az pedig az ha NINCS, a többi relatíve kinek hol a határ!
Én igazából a többes szex formáit szeretném megélni, hármas, négyes, gruppen és társai. Meg imádom a nagy méretű srácokat +19.Életem folyamán már volt részem pisi szexben, alázásban, a második még be is jött(kikötözés, torok szorítás) . Azóta már nem vonz a romantikus, csöpögős szex.
kb? Nem árulom el senkinek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 07. csütörtök 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 07. csütörtök 06:33
Törölt felhasználó (3202812)

Az titok.....

Az titok.....
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 12. 06. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Na és mennyi az annyi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 06. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 06. szerda 08:28

Nem perverz annyira szerintem, de számolom, hogy eddig hány farkinca járt már a popsimban.... :P
Nagyon izgi, hogy minnél több.... :P
Szióka!!Abba a kis csini popsidba én is belemásznék!Finoman beletonám a fincsi meleg lüktető,nyïlasodba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 06. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 06. szerda 08:28

Nem perverz annyira szerintem, de számolom, hogy eddig hány farkinca járt már a popsimban.... :P
Ez nem perverz hanem ezt hívják ribancnak.De ha neked jó.
(Ez egy válasz geyza70 üzenetére (2017. 11. 03. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 03. péntek 20:50

Élettársam eléggé exhibicionista. Szereti a tetkókat, a piercingeket. Elmentünk a tetoválószalonba és ő levetkőzött anyaszült meztelenre. Ott, mindenki előtt. Utána kigombolta a tetoválós srác sliccét és leszopta. Aztán mondta, kezdhetjük !
Kecskeméti biszex párt keresek
Élettársam eléggé exhibicionista. Szereti a tetkókat, a piercingeket. Elmentünk a tetoválószalonba és ő levetkőzött anyaszült meztelenre. Ott, mindenki előtt. Utána kigombolta a tetoválós srác sliccét és leszopta. Aztán mondta, kezdhetjük !
Én nős vagyok nagyon izgatna ha feleségemet több pasi kényeztetné és persze én is.
Izgat még a ff bi sex nagyon tetszik a szép nagy fasz vagy ha vékony szőrtelen szép faszú fiukon harisnya vagy bármilyen más női ruha van.Harisnyát én is szoktam hordani.
Izgat még a ff bi sex nagyon tetszik a szép nagy fasz vagy ha vékony szőrtelen szép faszú fiukon harisnya vagy bármilyen más női ruha van.Harisnyát én is szoktam hordani.
Hat ez erdekes kerdes. Peldaul engem kimondottan izgatnak calamiert az idos, minimum 50es, pocakos nagypapak. Baratnomet nem, de legalabb szex kozben hajlando mocskos fantaziakat keriteni ilyen temaban.
Utàlom a sima vanilla szexet.....mindent imàdok ami egy kicsit is eltèr a "simàtól" és vállalom is.....A kakin,hányàson,animàlon,kés,pengén,véren kívül minden jöhet....vèr csak menstruációban
Vannak itt akik a csalàdit keresik,na ezek màr betegek......

Ezt én is szeretném átélni, hozzá egy álló farok a számba és a fenekembe. Persze közben a nőnek is mindent!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 18. péntek 03:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 18. péntek 03:49
Törölt felhasználó (1453682)

Én bármit merek vállalni. Most ment el egy hölgy ismerősöm aki 5 hónapos terhes. A terhes csajok nem izgatnak de az élmény miatt nem hagyhattam ki. A hölgy mindent megtett amit szeretek fenék nyalás vagy öt ujját a fenekembe és 2 különböző vibrátort és a számba pisilt. Természetesen ő is mindent megkapott amit kért tőlem.
Egyesek szerint perverz lennék, talán igazuk is van de én Rohadtul élveztem
Kinek-kinek mi a perverz... biztos van olyan, akinek már a felláció vagy a nyalás is perverzió, másnak meg a bőrszerkó-korbács se'. Szerintem ami belefér a kapcsolatba. De vállalni? Azért azt valóban nem mindig, sőt, az igazán rejtett fétiseket az ember elég kevés partnerrel tudja kipróbálni.
Én bármit merek vállalni. Most ment el egy hölgy ismerősöm aki 5 hónapos terhes. A terhes csajok nem izgatnak de az élmény miatt nem hagyhattam ki. A hölgy mindent megtett amit szeretek fenék nyalás vagy öt ujját a fenekembe és 2 különböző vibrátort és a számba pisilt. Természetesen ő is mindent megkapott amit kért tőlem.

Sötét szoba, símogató kezek, álló farkak, és a többi, ami belefér...

Sötét szoba, símogató kezek, álló farkak, és a többi, ami belefér...

Ha valaki lepisilne