Sziasztok! Most ezen a hétvégén szívesen talàlkoznék pàrokkal, srácokkal, utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok,
40-es baranyai házaspárral ismerkednék a hétvégén.
40-es baranyai házaspárral ismerkednék a hétvégén.
Kőbányán lennék ma délelőtt 3.-ik házaspárnál,vagy elhanyagolt feleséget ,csajszit keresek minőségi szeretkezésre ! Minden elképzelés megbeszélhető. Nagyon figyelmes vagyok !
Sziasztok!Ma délutánra keresek párt vagy bi pasit.Veszprémben van helyem!Uni/passzív vagyok.Írjatok
Sziasztok.
Ma érden párt fogadnék.
3 ban tapasztalt. 18 cm intimű.kitartó pasi vagyok.
Privibe irjatok
Ma érden párt fogadnék.
3 ban tapasztalt. 18 cm intimű.kitartó pasi vagyok.
Privibe irjatok
Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk. Jelentkezést az adatlapon megadott mailre várjuk. Szép napot mindenkinek!
Dunaharaszti és környékéről keresek párocskát,akihez 3.-nak csatlakozhatnék,vagy elhanyagolt hölgyet , csajszit akit kielégíthetnék az elvárásai szerint ! Extra dolgokat is összehozhatunk ! Igazán izgalmas extrém helyel rendelkezem...
Németországba, Mühldorf környékén keresünk Férfit nagy intimmel 3. Beszálónak kizárólag heteroszexuális vonalon a hölgy örömére
Sziasztok! Adatlapunkon leirtak alapján keresünk. (csak email) Szép napot mindenkinek!
Sziasztok Szolnok vagy környékén nő vagy lány aki pasit keres? Varom a leveleket
Hmmm ez minket is érdekelne mi hölgytagunk is kipróbálná ezt az élményt
(Ez egy válasz wife-sex üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 17. csütörtök 23:19

Gang-bang... olyan, minimum 2, maximum 4 fős egymást ismerő, max 46-47 éves pasi társaságot keresünk MÁRCIUSRA legkorábban, akik voltak már ilyenben és helyet meg is oldják a közelünkben.
PROFI FOTÓS
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon keresünk valóban profi fotóst aki hölgytagunkról készítene szexi fotósorozatot azután mindkettőnkről kicsit erotikusabb sorozatot. Természetesen részünkre,saját felhasználásra.
Uatzni ezen a vonalon tudunk persze.
Privát megkeresést várunk....
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon keresünk valóban profi fotóst aki hölgytagunkról készítene szexi fotósorozatot azután mindkettőnkről kicsit erotikusabb sorozatot. Természetesen részünkre,saját felhasználásra.
Uatzni ezen a vonalon tudunk persze.
Privát megkeresést várunk....
Sziasztok , szeretnenk kepet es videot cserelni parokkal es lanyokkal
kesobb lehet belolle tobb is
remeljuk masokat is izgat ha valaki mast nezhet

Gang-bang... olyan, minimum 2, maximum 4 fős egymást ismerő, max 46-47 éves pasi társaságot keresünk MÁRCIUSRA legkorábban, akik voltak már ilyenben és helyet meg is oldják a közelünkben.
Sziasztok
Hétvégi bujálkodásra keresek párt…
Moto
Hétvégi bujálkodásra keresek párt…

Moto
Sziasztok! Holnap napközben (02.18. péntek) ismerkednék, találkoznék a 14. kerületben nőkkel, párokkal!
Részleteket privátban!
Részleteket privátban!
Dunaharaszti és szűk környékéről van itt hölgy,csajszi vagy feleség,aki egy kiadós szeretkezésben benne lenne ? Extra dolgokban is benne lennék !
Sziasztok,
40-55 közötti házaspárral ismerkednék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
40-55 közötti házaspárral ismerkednék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
Idősebb 50-70év körüli hölgyet vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek!Ketten egy lyukban felállásra is keresek párokat.Párokhoz is szívesen csatlakozom.Olyat is keresek akik kedvelik a harisnyát,combfixet.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.