Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Sziasztok! Ma estére keresünk az adatlapunkra leírt feltételeknek megfelelő partnert/partnereket! A hely megoldható! Privát üzeneteket várunk elérhetőséggel!
Sikeres keresést mindenkinek! wave
Sikeres keresést mindenkinek! wave
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! Mindenevő vagyok /// csak a közelből keresek !!!!!! Diszkrét vagyok !!!!!!!!
Sziasztok! Ma estére keresek valakit/valakiket egy kis kikapcsolódàdra! Utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok! Ma vagy holnap estére keresünk az adatlapunkra leírt feltételeknek megfelelő partnert/partnereket! A hely megoldható! Privát üzeneteket várunk elérhetőséggel!
Sikeres keresést mindenkinek!
Sikeres keresést mindenkinek!

Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok!
Szombat késő esti(22.00-től)randira keresünk aktív,vagy uni pasit!
Nagy intimméret előny!
Hosszú haj,szakáll kizáró ok!!!
Szombat késő esti(22.00-től)randira keresünk aktív,vagy uni pasit!
Nagy intimméret előny!
Hosszú haj,szakáll kizáró ok!!!
Sziasztok,
hétvégi találkához keresek 40-es, kedves, ápolt házaspárt. Helyem van Pécs belvárosától 2 percre autóval. Privát üzenetben tudunk elérhetőséget cserélni.
fk
hétvégi találkához keresek 40-es, kedves, ápolt házaspárt. Helyem van Pécs belvárosától 2 percre autóval. Privát üzenetben tudunk elérhetőséget cserélni.
fk
Sortos testalkatú, fiatal biszex srácok vagyünk. 22f,24f
Harmadiknak keresünk lehetőleg hasonló lányt. Kecskeméten lenne helyünk is.
Harmadiknak keresünk lehetőleg hasonló lányt. Kecskeméten lenne helyünk is.
Olyan párt keresek, ahol férfiba hatolhatnék, miközben Ő meg a párjában lüktet!
Hosszú hétvége kellemes eltöltéséhez keresünk valós bisex nőt vagy bisex női tagú párt elérhető ésszerű távolságból és nem csak egyszeri alkalomra. Egyenlőre fogadni tudunk csak...Adatok az adatlapunkon, több infó privátban.
Miskolc kke?
Sziasztok!
Harmadikat, házibarátot, párokat keresünk.
Fiatal pár (22 és 24 éves) keres rossz gondolatokra max 40 éves korig bárkit.
Irjatok bátran aztán a többit megbeszéljük
Helyünk van, de utazni is tudunk.
Harmadikat, házibarátot, párokat keresünk.
Fiatal pár (22 és 24 éves) keres rossz gondolatokra max 40 éves korig bárkit.
Irjatok bátran aztán a többit megbeszéljük

Helyünk van, de utazni is tudunk.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot ( bi ok /) Házibarát is lehetek hosszútávra !!!!!!!!!!Csak a közelből !!!!
Puncimániás hetero fiút,urat keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Párt keresek,akiknek a szájába adhatnám! Mind a ketten térdelhetnétek előttem!
Ma este Pesten ráérő part keresünk
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
sziasztok közép koru páral ismerkednénk