Sziasztok! Kedden, 19-én Nyíregyházán leszek, helyem van! Szívesen tölteném az estét jó társaságban. Hölgy, pár hetero vagy biszex alapon. Semmi sem kötelező minden megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát!

Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok csajok ismerkednék szex vagy bár mi érdekel
Párokat,lányokat keresek alkalmi kalandra ma Szeged-Bp-Hegyeshalom útvonal mentén.
sziasztok szívesen ismerkednék veletek
(Ez egy válasz sárvári üzenetére (2024. 11. 06. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 06. szerda 17:05

Egymás előtti szexhez hellyel rendelkező párt keresünk, elsősorban Vas megyében. Hölgy 61 éves molett.
Férfi 59 éves átlagos.
Férfi 59 éves átlagos.
sziazstok! mi szívesen ismrkednénk párokkal!
Roma hölgyet keresnék aki tanítana engem a lovári azaz cigány nyelven beszélni.
Köszönöm ha van ilyen lehetőség itt.
Köszönöm ha van ilyen lehetőség itt.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
59-57 éves pár vagyunk. Egymás elött szex vonz bennünk. (Ez egy válasz sárvári üzenetére (2024. 11. 06. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 06. szerda 17:05
59-57 éves pár vagyunk. Egymás elött szex vonz bennünk. (Ez egy válasz sárvári üzenetére (2024. 11. 06. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Egymás előtti szexhez hellyel rendelkező párt keresünk, elsősorban Vas megyében. Hölgy 61 éves molett.
Férfi 59 éves átlagos.
Férfi 59 éves átlagos.
Sziasztok!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi és régóta izgat, hogy egy pár előttem szexeljen. És hogy honnan jön az ötlet? Nos ez egy izgalmas történet. Finnországban voltam és törölték a hazafelé tartó járatomat, ezért újat kellett foglalnom. Ezt sajnos csak másnapra tudtam elintézni, így kénytelen voltam egy olcsó szállást keresni a reptér közelében éjszaka. Rögtön a lényegre is térek. Elmentem aludni, mert korán indult a gépem, de azt tudni kell, hogy a falak papír vastagságúak voltak, így mindent is lehetett hallani. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nyögéseket hallok. Női nyögéseket. Mondanom se kell olyan kemény lettem, mint még soha....
Ennyi lenne az én kis történetem. Érdekelne valakit egy ilyen kis móka?
Üzenetben várom az érdeklődő párokat!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi és régóta izgat, hogy egy pár előttem szexeljen. És hogy honnan jön az ötlet? Nos ez egy izgalmas történet. Finnországban voltam és törölték a hazafelé tartó járatomat, ezért újat kellett foglalnom. Ezt sajnos csak másnapra tudtam elintézni, így kénytelen voltam egy olcsó szállást keresni a reptér közelében éjszaka. Rögtön a lényegre is térek. Elmentem aludni, mert korán indult a gépem, de azt tudni kell, hogy a falak papír vastagságúak voltak, így mindent is lehetett hallani. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nyögéseket hallok. Női nyögéseket. Mondanom se kell olyan kemény lettem, mint még soha....

Ennyi lenne az én kis történetem. Érdekelne valakit egy ilyen kis móka?

Üzenetben várom az érdeklődő párokat!

Sziasztok,
Párral ismerkednék, akár hosszabb távra.
Cuckoldba, hármasban tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párral ismerkednék, akár hosszabb távra.
Cuckoldba, hármasban tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas férfiként.
Budapest, Pest megye.
Sziasztok
Budapesti mindkét részről BI párként, szombat esti kikapcsolódáshoz keresünk biszex, aktív / uni férfit.
Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
A fenti paraméterekkel rendelkező bi férfitagú párral is szívesen ismerkednénk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Budapesti mindkét részről BI párként, szombat esti kikapcsolódáshoz keresünk biszex, aktív / uni férfit.
Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
A fenti paraméterekkel rendelkező bi férfitagú párral is szívesen ismerkednénk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Ma este is aktuális! Szolnok-Cegléd-Bp vonalon…
(Ez egy válasz cegled86 üzenetére (2024. 11. 13. szerda 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 13. szerda 16:39

Sziasztok, ma este 8-9 körül keresek Bp-en ápolt, hellyel rendelkező párt! Nyitott, sportos, nagyon potens pasi vagyok. Borotvált és kőkemény intimmel, kellő tapasztalattal.
Sziasztok szombaton estère keresünk lányt vagy párt női bi párcserès szexre
Budapesten hely van a 11 kerben.
Budapesten hely van a 11 kerben.
Sziasztok! Holnap Pécsett töltöm az estét (11.14). Szívesen fogadnék jó társaságot. Hölgy, pár hetero vagy biszex alapon, illetve férfi, vagy férfi pár is szóba jöhet. Semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat.
32 éves, igényes, odaadó, jó megjelenésű pasi vagyok. Írjatok bátran

Sziasztok, ma este 8-9 körül keresek Bp-en ápolt, hellyel rendelkező párt! Nyitott, sportos, nagyon potens pasi vagyok. Borotvált és kőkemény intimmel, kellő tapasztalattal.
Fiatal 21 éves srác ismerkedne, hölgyekkel, párokkal korhatár nélkül. Autóm van, utazni tudok. Írj és a részleteket megbeszeljük, komoly érdeklődők jelentkezését várom, mivel nekem is komoly a szándékom ezer csók mindenkinek!
Sziasztok, párokhoz csatlakoznék mindenkinörömére
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Hello!Szombathelyi 45é. pasi vagyok és keresem azt a Hölgy parteremet aki segítségemre tudna lenni,hogy Strap-on dildóval elvenné a fenekem szüzzeségét.Helyem van de ha kell akkor utazni is tudnék.Csakis Strap-on érdekel mivel régóta szeretném megtapasztalni ezt a fajta Hölgy uralmat amikor Ő húz a farkára és megkefél.
Párok is szóba jöhetnek,de csakis Hölgy aktivitás ami szóba jöhet.Urak kizárva!!!
Párok is szóba jöhetnek,de csakis Hölgy aktivitás ami szóba jöhet.Urak kizárva!!!