húúú..az nekem kéne!
hol vanik?
hol vanik?
pfúúúúúújjjjjjjjjjj
még, hogy a gasztronómiai élvezetek Jicsintől és tőlem jönnek csak? :-)))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 03. kedd 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 09:01

'Reggelt :-D
csülkös velőspacalt :-d
Szeretem a könnyű ételeket :-D
jééé meggyött a tulaj! sör elfogyott, mind megittuk! feltökthetnéd a hűtőd! én cseh sört kérek! Budweiser, Velpepopovicki Kozel, Staropramen, a jó öreg Urquell. Közte jöhet a Becher! aztán ennyi ivás közben megéheztem. Kérek Pechnye Katcát Knédlivel és káposztuval!
kösz! (Ez egy válasz Gennyzsakszem üzenetére (2006. 10. 03. kedd 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 02:51
kösz! (Ez egy válasz Gennyzsakszem üzenetére (2006. 10. 03. kedd 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Csak beszaladtam sorert, igyatok ti is, majd jovok :) Jah, lecci a szonyegre ne hanyjatok, marha nehezen jon ki :/
Csak beszaladtam sorert, igyatok ti is, majd jovok :) Jah, lecci a szonyegre ne hanyjatok, marha nehezen jon ki :/
Támogatom az ötletet!
Velőspacal...nyami! Egyből éhes lettem!:-) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 03. kedd 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 09:01
Velőspacal...nyami! Egyből éhes lettem!:-) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 03. kedd 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Milyen padlásról van szó?
ha mar Kvval nem szolgalt senki,elohuzom jobb zsebembol az unicumot, bontok magamnak sort, leullok egy puha fotellba es ragyujtok a vizipipamra, s csendbe figyelek es szivok
Kellemes hajnalt minden nappaliba járónak!
Miért BB Zsanett vagy? Ő szeretett Szabin lenni! :-)))
mit főzzek ma? héééé, többiek! ti mit főztök ma?
Szia Charlotte!
Csakl volt...iccaka! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 03. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 08:48
Csakl volt...iccaka! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 03. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Oh, itt a teremtő!!!!

Köszi, már jobban vagyok, gyerkőc is javulgat.
Oh, itt a teremtő!!!!
(Ez egy válasz Gennyzsakszem üzenetére (2006. 10. 03. kedd 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Jónapot mindenkinek!
Szilvácskám! Már attól elpirulsz, ha említed a nevem?
Hmmm...tetszik!
Szilvácskám! Már attól elpirulsz, ha említed a nevem?
Hmmm...tetszik!
Csavard fel a szőnyeget még ma éjjel,
Csavard fel a szőnyeget,
A bútorokat gyorsan told szerteszéjjel,
Ne fél, baj nem lehet!
Oltsd el a lámpát, nyisd fel a zongorát,
A zene szóljon, szálljon az éjjen át!
Tűntesd el a rendet, megtörjük a csendet,
Csavard fel a szőnyeget! AAAhhhh!HHHHHhh
.
.
.
Oly régen várom e percet már,
Ma este végre minden a fején áll,
Egész éjjel mienk a lakás,
Csak holnap lesz a nagytakarítás.
Gyerünk, gyerünk, táncolnék veled!
Csavard fel a szőnyeget,
A bútorokat gyorsan told szerteszéjjel,
Ne fél, baj nem lehet!
Oltsd el a lámpát, nyisd fel a zongorát,
A zene szóljon, szálljon az éjjen át!
Tűntesd el a rendet, megtörjük a csendet,
Csavard fel a szőnyeget! AAAhhhh!HHHHHhh
.
.
.
Oly régen várom e percet már,
Ma este végre minden a fején áll,
Egész éjjel mienk a lakás,
Csak holnap lesz a nagytakarítás.
Gyerünk, gyerünk, táncolnék veled!
pille egy barna-rasszista férfi lenne
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 07:54

mi ez a hátrányos megkülönböztetés? kikérem magamnak a barnák nevében!!!!!
szep jo reggelt mindenkinek, en is kernek 1 KVt
mi ez a hátrányos megkülönböztetés? kikérem magamnak a barnák nevében!!!!!
szia gennya! nem is tudod milyen hálásak vagyunk a nappalidért..mondjuk kicsit már átalakítottuk, meg belaktuk, de a szőnyegre vigyázunk...és sör mindig van cuncus jóvoltából, aztán tartunk egy macit: surda, rumcájsz rendszeresen kielégíti gasztrónomiai igényeinket, charlotte az irodalmi vénánkba tölti az anyagot, pille néha benéz kicsit, kávéját követelve, vad izé...(pirulás) eprecske mostanában betegeskedik, katinka néha beszúr ezt-azt, és zsolt12 most eltünt...nem hagytam ki senkit? jah a vazi itt hortyog mindig...mást nem?
(Ez egy válasz Gennyzsakszem üzenetére (2006. 10. 03. kedd 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!