bár vodkával
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
attó függ! a hatvani fajtát nem szeressem (sűrített pari)
tőccsé no! Dzsó hozd a szlovák sört, én hozom a helyi bort! vagy kiugorhatok Becheré is!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
az aranyfácánt én is ceretem
Ti lettetek helyettünk a kultúra fővárosa! :-)))
a keleti végek legszebb városából! a bor fővárosából! a bikavérek és a leánykák városából. (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
a keleti végek legszebb városából! a bor fővárosából! a bikavérek és a leánykák városából. (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ááá...dehogyis...maradt még pár littyó neked is!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsről!
Miért?
És Te? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért?
És Te? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
vazze! megyek dógozni! az összes pályinkát elittad előlem???
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Maradok a Zlatynál! Nekem nem jött be, de a Gömörnél jobb.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Oan messzi nem látok...hukk...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
viszont a vegyigyüminek jó ízt ad!
Top Var szlovák Sör :-D a kedvencem
Vad Te honnét vagy a nappaliba?
az őszibarack állitólag nem igazán alkalmas. pálinkafőző szakértő barátom mondta. eperből viszont iiiiissssssstttttteeeeennnnniiiii
ld. az 1281-es hsz-em!
Alapigazság: Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
no, itt van már a kisérő?
TopVar-t valakinek?
mi is lehet az a fontos info?
cuncusnak, spapának, bigdzsónak, vadnak, rumcájsznak, vazénak a fotel mellé... tessék. egészségetekre.
lehet, gennyzsákszemnek nem marad.
cuncusnak, spapának, bigdzsónak, vadnak, rumcájsznak, vazénak a fotel mellé... tessék. egészségetekre.
lehet, gennyzsákszemnek nem marad.
ok semmi baj