bas..a meg! olyan szépet írt az 1126. hsz-ben, hogy nem tudok rá haragudni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:05
van egy barátnőm...egyszer segítettem neki a hülye szilváját magozni, hogy hülye
pá
főzzön belőle, és aztán szarjon a hülye fejemre és egyedül igya meg a hülye alf
li alf
nk alf
átpá
, és ráadásul elfelejtse, hogy mit köszönhet nekem...VOLT egy barátnőm
alf
li alf
nk alf
áját
cupp cupp cupp cupp cupp cupp cupp cupp cupp
na ezt most nem értem :-D
a cuncussal folytatott reggeli hálószobai tevékenységem hatására jézus krisztus szupersztárt hallgatok...nagyon jóóóóóóó.....kinek mi a kedvenc rockoperája, musical-je?
vi
?
alf
r alf
gi alf
n-t
kb ez lenne:

egy nagyon finom belga sor (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)

egy nagyon finom belga sor (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
gy
, ki a sort szereti, az tartson velem Belgiumba. 400 fajta soruk van...gondoljatok bele minden nap mas fajta sort lehetne inni es meg ugyse ernenk a kostolgatas vegere :D
alf
er alf
ek alf
ek
ja, de avégével mindíg nyakonöntöm magam...
röhögéstől fetrengő smilet akartam beszűrni! ilyen sikerrel!
mifaszé kell kimagozni???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:05
van egy barátnőm...egyszer segítettem neki a hülye szilváját magozni, hogy hülye
pá
főzzön belőle, és aztán szarjon a hülye fejemre és egyedül igya meg a hülye alf
li alf
nk alf
átpá
, és ráadásul elfelejtse, hogy mit köszönhet nekem...VOLT egy barátnőm
alf
li alf
nk alf
áját
hogy a meghiúsult randi felett bánkodó legjobb(?) barátnő ne unatkozzon:D:D:D:D:D állítólag keserű lesz a magtól
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
és aki téged szeret, az hova tartson?
egyébként van pesten egy
2006. 10. 03. kedd 11:21
egyébként van pesten egy
be
, sőt szerintem több is..tehát ha az óhazába nem is jutunk el, itt még átadhatjuk magunkat a alf
lg alf
a alf
sörözőbe
élvezetének (is)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
lg alf
a alf
sörökgy
, ki a sort szereti, az tartson velem Belgiumba. 400 fajta soruk van...gondoljatok bele minden nap mas fajta sort lehetne inni es meg ugyse ernenk a kostolgatas vegere :D
alf
er alf
ek alf
ek
köszönöm bonthattok egyet! Kedvet kaptam hozzá!
Cs
imádóként engedjétek meg a tudatlanságom! De egy javaslattal élnék: kóstoljátok meg a Staropramen gránitot!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
eh alf
s alf
ör
huh, ojjjjjan grízes tésztát csináltam, általam befőzött baraclekkárral...mmmm...ha nem lennék nő, elvenném magamat feleségül
a válaszod első fele miatt elfogadom, a második fele baromság! azt hiszitek ki szokták magozni főzés előtt???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:27
hogy a meghiúsult randi felett bánkodó legjobb(?) barátnő ne unatkozzon:D:D:D:D:D állítólag keserű lesz a magtól
a halloszobamba :D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:29
és aki téged szeret, az hova tartson?
egyébként van pesten egy
egyébként van pesten egy
be
, sőt szerintem több is..tehát ha az óhazába nem is jutunk el, itt még átadhatjuk magunkat a alf
lg alf
a alf
sörözőbe
élvezetének (is)
alf
lg alf
a alf
sörök
Ha nem lennék nős, elvennélek feleségül:-)
szerintem a házasságutok nem lehet akadálya egy laza kufircnak.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
en nem vagyok nos
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Legalizálnmi kéne a poligámiát:-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

sexy-viki-