röhögéstől fetrengő smilet akartam beszűrni! ilyen sikerrel!
mifaszé kell kimagozni???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:05

van egy barátnőm...egyszer segítettem neki a hülye szilváját magozni, hogy hülye pálinkát főzzön belőle, és aztán szarjon a hülye fejemre és egyedül igya meg a hülye pálinkáját, és ráadásul elfelejtse, hogy mit köszönhet nekem...VOLT egy barátnőm
hogy a meghiúsult randi felett bánkodó legjobb(?) barátnő ne unatkozzon:D:D:D:D:D állítólag keserű lesz a magtól
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor máris készitem a mojitot. tessék. egy pici alkohol csurrant bele.
surdapapa, azért kell a szilvát magozni, hogy ne legyen a pájinkának kesernyés utóize.
a faeperről például le kell szedegetni a száracskákat is. szintén a kesernye miatt.
surdapapa, azért kell a szilvát magozni, hogy ne legyen a pájinkának kesernyés utóize.
a faeperről például le kell szedegetni a száracskákat is. szintén a kesernye miatt.
és aki téged szeret, az hova tartson?
egyébként van pesten egy belga söröző, sőt szerintem több is..tehát ha az óhazába nem is jutunk el, itt még átadhatjuk magunkat a belga sörök élvezetének (is) (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:21
egyébként van pesten egy belga söröző, sőt szerintem több is..tehát ha az óhazába nem is jutunk el, itt még átadhatjuk magunkat a belga sörök élvezetének (is) (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)

gyerekek, ki a sort szereti, az tartson velem Belgiumba. 400 fajta soruk van...gondoljatok bele minden nap mas fajta sort lehetne inni es meg ugyse ernenk a kostolgatas vegere :D
köszönöm bonthattok egyet! Kedvet kaptam hozzá! Cseh sör imádóként engedjétek meg a tudatlanságom! De egy javaslattal élnék: kóstoljátok meg a Staropramen gránitot!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
huh, ojjjjjan grízes tésztát csináltam, általam befőzött baraclekkárral...mmmm...ha nem lennék nő, elvenném magamat feleségül

a válaszod első fele miatt elfogadom, a második fele baromság! azt hiszitek ki szokták magozni főzés előtt???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:27

hogy a meghiúsult randi felett bánkodó legjobb(?) barátnő ne unatkozzon:D:D:D:D:D állítólag keserű lesz a magtól
a halloszobamba :D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:29

és aki téged szeret, az hova tartson?
egyébként van pesten egy belga söröző, sőt szerintem több is..tehát ha az óhazába nem is jutunk el, itt még átadhatjuk magunkat a belga sörök élvezetének (is)
egyébként van pesten egy belga söröző, sőt szerintem több is..tehát ha az óhazába nem is jutunk el, itt még átadhatjuk magunkat a belga sörök élvezetének (is)
Ha nem lennék nős, elvennélek feleségül:-)
szerintem a házasságutok nem lehet akadálya egy laza kufircnak.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
en nem vagyok nos
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Legalizálnmi kéne a poligámiát:-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Vigyázat!
A többnejűség egyetlen hátránya a több anyós!!! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
A többnejűség egyetlen hátránya a több anyós!!! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Az jó!
Mondta valaki, hogy Téged akar elvenni??
Mondta valaki, hogy Téged akar elvenni??
nem is kell elvegyen :P
Majd elveszen en Ot (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd elveszen en Ot (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
de Vad,szerintem ezen nem erdemes vitatkozni,gyere igyunk inkabb egyet, aztan lehetseges Szilva eldonti a dolgokat
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
OK!
Nem is vitatkozom..csak megjegyeztem...
Egy Zlaty Bazant kérnék! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:43
Egy Zlaty Bazant kérnék! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)

de Vad,szerintem ezen nem erdemes vitatkozni,gyere igyunk inkabb egyet, aztan lehetseges Szilva eldonti a dolgokat
Kedves egeszsegedre !!!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:44

OK!
Egy Zlaty Bazant kérnék!
Egy Zlaty Bazant kérnék!
bocsánat az igényességemért, de Szlovákiában gyártott nincs? Ég és föld a különbség!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)