ezt muszáj leírnom: tegnap este apuka mesét olvasott a kétévesnek...
az eredeti: béni a vakond büszkén ül sárga markológépén. hód henrik és családja kérte sürgős segítségét: házukat elöntötte a víz és henrik arra kéri, hogy stb....
apuka verziója: béni a vakond büszkén ül nyugatról behozott autójában. megáll és felveszi macit, hogy ne kelljen sétálnia, mert macinak nagy a hasa...
az eredeti: béni a vakond büszkén ül sárga markológépén. hód henrik és családja kérte sürgős segítségét: házukat elöntötte a víz és henrik arra kéri, hogy stb....
apuka verziója: béni a vakond büszkén ül nyugatról behozott autójában. megáll és felveszi macit, hogy ne kelljen sétálnia, mert macinak nagy a hasa...
:-))))))
Lányos anyaként védem a férfiak becsületét most: a kiscsajok is pont így parancsolgatnak, és anyarabszolga azonnal végrehajt.
Na, felhangzott a hinta-hinta-hinta-hinta monológ. Mennem kell.
Szép délelőttöt mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:52
Lányos anyaként védem a férfiak becsületét most: a kiscsajok is pont így parancsolgatnak, és anyarabszolga azonnal végrehajt.
Na, felhangzott a hinta-hinta-hinta-hinta monológ. Mennem kell.
Szép délelőttöt mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)

újfent megbizonyosodtam az élet nagy igazságáról...miszerint a férfiak génjeiben van a nők ugráltatása:D:D... már két éves korban is nagyon aktívan működik...anaaaaa ide aaaaana oda anaaaaaaaaaaaaaaaa
mi számít ismeretségnek? ha egyformán rezdülünk, egyre gondolunk, egyre vágyunk? vagy, ha már találkoztunk személyesen? ha az első:akkor igen, ha a második: akkor nem
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
újfent megbizonyosodtam az élet nagy igazságáról...miszerint a férfiak génjeiben van a nők ugráltatása:D:D... már két éves korban is nagyon aktívan működik...anaaaaa ide aaaaana oda anaaaaaaaaaaaaaaaa
Frankó ötlet szeretem én is ha női kezek masszíroznak!

Ismeritek egymást élőben is?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)

nem tom hogy a legferfibb-e, de ferfi, sot nevem miatt mg is jartam itt a nappaliba:seggbe akrtak kurni
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:30

Te ffi vagy nő vagy?
A neved és az írásaid között nehezen igazodom el...

én tanúsítom, hogy férfi...és azok közül is a legférfibb!!!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:30

Te ffi vagy nő vagy?

Te ffi vagy nő vagy?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:18

Sajnos nem szept.20, de zizz vok en is, azert gondoltam csapjuk ossze a szulinapokat.De ha nem akarod,akkor en majd leiszom egyedul magam es nektek nem fogok adni, de ajandekot se hozzatok :DD
ok,van hely szamodra is, pia szarasig, meglatod fergeteges buli lesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:20

Törölt felhasználó (57133)

ha inni kell megyek én is.....és viszek ajándékot is
ha inni kell megyek én is.....és viszek ajándékot is
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:18

Sajnos nem szept.20, de zizz vok en is, azert gondoltam csapjuk ossze a szulinapokat.De ha nem akarod,akkor en majd leiszom egyedul magam es nektek nem fogok adni, de ajandekot se hozzatok :DD
természetesen dönthetsz..izé dőlhetsz....de most akkor módosítanék...szőnyeg helyett inkább állatszőr legyen, de lehet mű is, a greenpeace miatt, meg a lelkem miatt is:D:D:D
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 07:53

Nekem szuksegen lenne egy kibaszott nagy plazmatevere, meg 1 kifogyhatatlan hordora, melybe mikor sor,mikor palesz mikor bor lenne.Gondolom ha elfaradnek,akkor Szilva melle dolhetnek...
jah,es ne felejtsuk el a hifi berendezest se...
Nekem szuksegen lenne egy kibaszott nagy plazmatevere, meg 1 kifogyhatatlan hordora, melybe mikor sor,mikor palesz mikor bor lenne.Gondolom ha elfaradnek,akkor Szilva melle dolhetnek...
Oké akkor azt is beletesszük úgy is jólesik egy finom meleg fürdő mindenkinek a sok izzasztó menet után!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 07:49

kérdeztem pillét a kád ügyében és lelkesen bólogatott a telefonban:D:D:D:D
kérdeztem pillét a kád ügyében és lelkesen bólogatott a telefonban:D:D:D:D
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 07:44

Kihagytad a fürdőszobát!
De nem baj, majd hozom a hidromaszázssarokádamat
és a nappali egyik sarkába beépítem úgysem vagyunk szégyenlősek, hizsen ahogy korábban írtátok mindenki mindenkivel volt vagy lesz vagy mifene!

és a nappali egyik sarkába beépítem úgysem vagyunk szégyenlősek, hizsen ahogy korábban írtátok mindenki mindenkivel volt vagy lesz vagy mifene!

Kihagytad a fürdőszobát!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 22:19

ez eddig a nappalink berendezése, plussz vazi hortyogós fotelje és valami bárpultféleség:
VAD Egy vörös lámpa a sarokba...hangulatfény:-)
CHARLOTTE Kérek egy függőágyat puha takaróval a két nagy oszlop közé.
WILD HORSE Én is kérek egy függöágyat Charlotte ágya mellé, hogy ha elszenderedik, akkor legyen aki vigyáz az álmára és közben simogatja a haját és cirógatja az arcát
ÉN nekem kell egy hely a földön, a kandalló közelében, ahova leterítenék egy meleg, puha szőnyegféleséget, valami meleg színt -narancs, bordó, sötétpiros talán- két óriási párnával...ott szeretnék henyélni alkalmasint...alkalmasint másra alkalmaznám ...ez lenne az én igényem...a többieké?
ÉDESPILLE hozz finom füstölőt is. és hintaszéket is lécci.
a többieknek nem kell semmi bele? nem ám az én párnáimon henteregtek!
VAD Egy vörös lámpa a sarokba...hangulatfény:-)
CHARLOTTE Kérek egy függőágyat puha takaróval a két nagy oszlop közé.
WILD HORSE Én is kérek egy függöágyat Charlotte ágya mellé, hogy ha elszenderedik, akkor legyen aki vigyáz az álmára és közben simogatja a haját és cirógatja az arcát
ÉN nekem kell egy hely a földön, a kandalló közelében, ahova leterítenék egy meleg, puha szőnyegféleséget, valami meleg színt -narancs, bordó, sötétpiros talán- két óriási párnával...ott szeretnék henyélni alkalmasint...alkalmasint másra alkalmaznám ...ez lenne az én igényem...a többieké?
ÉDESPILLE hozz finom füstölőt is. és hintaszéket is lécci.
a többieknek nem kell semmi bele? nem ám az én párnáimon henteregtek!
Milyen munka az, hogy este 6-ra érsz haza?!
Dolgozni korán reggel kell és délután már lehet fórumozni.
Dolgozni korán reggel kell és délután már lehet fórumozni.

puszika
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 21:50

"Mikor egy férfi hitvesére néz, s az visszanéz reá, Allah kegyelemmel tekint le rájuk. Mikor megfogják egymás kezét,bűneik ujjaik között távoznak. mikor együtt hálnak, angyalok állják körül őket a földtől a mennyboltig. A kéj és a vágy olyan szépek, mint a hegyek."
EZ CUNCUSNAK SZÓLT
EZ CUNCUSNAK SZÓLT