6-ak vagyunk a ranglistán!
sajnos én nem...nincs kiben elmenni...
Asszem elmegyek...dódozni....
csácsumi
Ha megtelik a nappali, Szilvácska dobjon meg egy emilkével!
Csákány!
csácsumi
Ha megtelik a nappali, Szilvácska dobjon meg egy emilkével!
Csákány!
Na fasza...Most néztem egy meg egy romantikus filmet az RTL-en...Pont a lelkiállapotomhoz illett....A csaj végre megtalálta az Igazit, mint ahogy a pasi is...De ehhez kell egy kitartó pasi.
Folytatnom kéne a takarítást....De le kéne menni a boltba is zsepiért, mert elfogyott a 100-as az utóbbi 1 órában...
Folytatnom kéne a takarítást....De le kéne menni a boltba is zsepiért, mert elfogyott a 100-as az utóbbi 1 órában...
Én is itt vagyok...gruppen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 15:04
Törölt felhasználó (368273)

Na fasza...Most néztem egy meg egy romantikus filmet az RTL-en...Pont a lelkiállapotomhoz illett....A csaj végre megtalálta az Igazit, mint ahogy a pasi is...De ehhez kell egy kitartó pasi.
Te! Mé' nem rekámozzuk már magunkat, mi?:-)))
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
OK...
Valaki segítene?
Felrakták a képeimet és nem tudom leszedetni!!
Ezek azok...
xxx.:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 15:22
Valaki segítene?
Felrakták a képeimet és nem tudom leszedetni!!
Ezek azok...
xxx.:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Te! Mé' nem rekámozzuk már magunkat, mi?:-)))
Uhh, mitha magamat hallanám...Neked is ilyen kisebbségi érzéseid vannak,vagy mi fene?
Hihi, miből maradtam ki, dráma, izgalom, leleplezés. Írjunk lassan egy könyvet a nappali életéről!!!
:-)))
Hé, honnan szerváltad ezeket a fotókat? Engem is ezen a kanapén kaptak le!!
Na most lebuktam:-) Csak elbújtam, jó mélyen.....
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)

na figyi! akkor most nézd meg a pároknál a 2710est, és véleményezd:D:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 15:24
Törölt felhasználó (21812)

Hihi, miből maradtam ki, dráma, izgalom, leleplezés. Írjunk lassan egy könyvet a nappali életéről!!!
Látom, teljesen elnyelt a puncim, ha megszólalni sem tudsz:-)))
Ja,persze, estig kitart a "levesen":-) Remélem, ízlik:-) Jó étvágyat!
levesem....
Azt hiszem, engem is leköt valami, ha írni sem tudok.
Azt hiszem, engem is leköt valami, ha írni sem tudok.
Jellemző...Már itt is csak masztizni lehet, vagy leszbizni:-) Amikor jövök, 1 pasi sincs itt. Ja igaz, tegnap végeztem velük, el is felejtettem.

Nymi...fini puncileves....
Még emléxem az ízére! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 15:27
Még emléxem az ízére! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Látom, teljesen elnyelt a puncim, ha megszólalni sem tudsz:-)))
Most inkább csak kukkolnék:-) Olyan jó őket nézni:D
Attól tartok, most csak bablevessel tudok szolgálni. Még a pasimnak főztem, ehettem meg egyedül..Sőt: 4 napig ezen éltem, hogy elfogyjon, de azért még jut 1-2 darab!
Semmi romantika? Egyenesen durr a közepébe? Nohát....A gyümölcslevesen nem osztogatom csak úgy....Bár néha elcsurran....Az előbb ezt ajánlottam, hogy felszippanthatod és "kitakaríthatod":-)
Semmi romantika? Egyenesen durr a közepébe? Nohát....A gyümölcslevesen nem osztogatom csak úgy....Bár néha elcsurran....Az előbb ezt ajánlottam, hogy felszippanthatod és "kitakaríthatod":-)
azt hogy "levesem", ma már képtelen leszek helyesen leírni, úgy látom.
darab?:-) Lol....ADAG akart lenni...na jobb, ha folytatom a takarítást..na nem, mintha az jobban menne.
Utazom a GG pontokra, ezért magammal is szívesen elbeszélgetek:-) Ki tudja, lehet, hogy bevallok magamnak valamit:-) Jujj