Sziasztok!Itt vagyok, mert priviben hívtatok!:)
na evvel a férjezett nők ártatlanságát akartam bizonyítani....és azért ilyen rendezetlenek a sorok, mert joe zaklat msn-en közben...pedig én férjezett vagyok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 19:24
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
- Hogyan tüzelhetnél, mikor férjed is van? -
vetette közbe Bahlúl.
- Ó, hát nem tudod, hogy egy nő éppúgy tüzel
egy férfi láttán, mint a kanca, ha csődör kerül a
közelébe - még akkor is, ha az nem a férje? A
különbség csupán annyi, hogy a kanca csak az év
egy bizonyos szakában engedi magához közel a
csődört, míg egy asszonyt mindig rá lehet venni
szerelmes szavakkal. Engem most egyformán hatalmába kerített természetem s szavaid ereje. siess hát, míg a férjem távol, mert bármikor megjöhet.
Bahlúl ekkor így szólt:- Ó, úrnőm, ágyékomban olyan fájdalmat érzek,mely megakadályoz abban, hogy fölébed kerekedjek.Légy te hát a lovas, s vedd a köntöst!
Aztán lefeküdt, ahogy a nők szoktak, s vesszeje oszlopként tört a magasba. Hamdúna felpattant a
nyeregbe, s kezei közé véve Bahlúl vesszejét,
nézegetni kezdte. Csodálattal töltötte el annak
duzzadó nagysága, s így szólt:
- Ez a csábítás ördöge, s megannyi bajnak forrása.
Ó, Bahlúl, sohasem láttam ennél hatalmasabbat!
Feszes fejét szeméremajkaihoz dörzsölte, míg
azok szólásra nem nyíltak: jer be hát! Ekkor Bahlúl megkezdte az előrenyomulást, a szultán lánya pedig lejjebb ereszkedve segített, amíg teljesen el nem tűnt a szeme elől.
- Allah bujává tette a nőket, és fáradhatatlanná
a bujálkodásban! - szólt Hamdúna, aztán olyan
táncba kezdett farával, amilyet a szita jár a nők
kezében. Ringatta magát jobbra is, balra is, előre
meg hátra. Addig lovagolt a szultán lánya Bahlúl
vesszőparipáján, míg az élvezet csúcsaira együtt el nem értek. Ebben a pillanatban a vulva úgy szívta magába a hímvesszőt, mint egy kisded anyja emlejét.
A gyönyör egyszerre árasztotta el őket, s mindketten hevesen megrázkódtak.
vetette közbe Bahlúl.
szerelmes szavakkal. Engem most egyformán hatalmába kerített természetem s szavaid ereje. siess hát, míg a férjem távol, mert bármikor megjöhet.
Bahlúl ekkor így szólt:- Ó, úrnőm, ágyékomban olyan fájdalmat érzek,mely megakadályoz abban, hogy fölébed kerekedjek.Légy te hát a lovas, s vedd a köntöst!
Aztán lefeküdt, ahogy a nők szoktak, s vesszeje oszlopként tört a magasba. Hamdúna felpattant a
azok szólásra nem nyíltak: jer be hát! Ekkor Bahlúl megkezdte az előrenyomulást, a szultán lánya pedig lejjebb ereszkedve segített, amíg teljesen el nem tűnt a szeme elől.
vesszőparipáján, míg az élvezet csúcsaira együtt el nem értek. Ebben a pillanatban a vulva úgy szívta magába a hímvesszőt, mint egy kisded anyja emlejét.
- Hogyan tüzelhetnél, mikor férjed is van? -
vetette közbe Bahlúl.
vetette közbe Bahlúl.
kétségbe vagyok esve..valaki felrakott rólam egy filmet, a nyitóoldalon, nem mondanám meg hol van...de ha csak annyit írok, hogy a chat belépés felett, akkor tudnátok segíteni, hogy lehet leszedni? félek, hogy felismernek, csak annyit írok róla, hogy a címében a nevem szerepel, de azt nem írom le, mert rámismernek...köszi előre is a segítséget: szilvi
jah, ő azt mondta, hogy meg kellett védenie az anyukáját...a becsület szót én használtam csak
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 16:37
nem vág témába, de le kell írnom. ma egy férfi megmentette a becsületemet.
10 éves...és az iskolában az egyik
a 10 éves azt kockáztatta, hogy az apja nem viszi el horgászni a figyelmeztető miatt, pedig nagyon szeretne menni..de hát az anyja becsületét meg kellett védenie!
....hát ő az én fiam....
gy
azt mondta az anyukájára, hogy buzi, meg kurva meg ilyenek...erre ő elkezdte kicsit lökdösni, a másik meg vissza, szóval kis csete-paté lett belőle...aztán jött a tanárnéni, és elővette őket...a másik azt mondta, hogy neki azt tanították: ha megütnek, akkor vissza kell adni...erre a 10 éves azt mondta, hogy: nekem apukám azt tanította, hogy verekedni nem szép dolog, de ha muszáj, akkor győzni kell...a tanárnéni elvette az ellenőrzőjüket, figyelmeztetőt kapnak... alf
er alf
eka 10 éves azt kockáztatta, hogy az apja nem viszi el horgászni a figyelmeztető miatt, pedig nagyon szeretne menni..de hát az anyja becsületét meg kellett védenie!
....hát ő az én fiam....
nem vág témába, de le kell írnom. ma egy férfi megmentette a becsületemet.
a 10 éves azt kockáztatta, hogy az apja nem viszi el horgászni a figyelmeztető miatt, pedig nagyon szeretne menni..de hát az anyja becsületét meg kellett védenie!
....hát ő az én fiam....
gy
azt mondta az anyukájára, hogy buzi, meg kurva meg ilyenek...erre ő elkezdte kicsit lökdösni, a másik meg vissza, szóval kis csete-paté lett belőle...aztán jött a tanárnéni, és elővette őket...a másik azt mondta, hogy neki azt tanították: ha megütnek, akkor vissza kell adni...erre a 10 éves azt mondta, hogy: nekem apukám azt tanította, hogy verekedni nem szép dolog, de ha muszáj, akkor győzni kell...a tanárnéni elvette az ellenőrzőjüket, figyelmeztetőt kapnak... alf
er alf
eka 10 éves azt kockáztatta, hogy az apja nem viszi el horgászni a figyelmeztető miatt, pedig nagyon szeretne menni..de hát az anyja becsületét meg kellett védenie!
....hát ő az én fiam....
Na, befejezte a kisded az uzsonnát, nem tudok mást kitalálni, hogy húzzam az időt, mennem kell :-))
Sziasztok
Sziasztok
Hát, Mari, most ismerlek meg erről a leírásról. Emlékszel rám, én vagyok a Gizi. Együtt tetováltattuk a pinánkat, csak nekem a 4/c volt meg
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 16:18
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
nagy szőrös muff, felette tetko...itt jártunk: a prohászka ottokár szakmunkásképző iskola 4. b osztálya + lefelé mutató nyíl
nagy szőrös muff, felette tetko...itt jártunk: a prohászka ottokár szakmunkásképző iskola 4. b osztálya + lefelé mutató nyíl
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 16:13
Törölt felhasználó (21812)
Írd meg priviben, hogy milyen fazonra van borotválva a puncid és hol van rajta anyajegy, mert akkor olyan képet fotosopolok
a
:-))
alf
ru alf
mc alf
ajsznak
Írd meg priviben, hogy milyen fazonra van borotválva a puncid és hol van rajta anyajegy, mert akkor olyan képet fotosopolok
2006. 10. 06. péntek 16:03
a
:-))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ru alf
mc alf
ajsznak
szíves tájékoztatásul közlöm minden eszement fasznak
, hogy
, hogy cs
telcsin, és kibaszott jót röhögtünk...én is akarok a farkáról képet, és az én lucskos pinám képét is küldjétek el neki alf
ev alf
eg alf
tem rumcájsszal
szíves tájékoztatásul közlöm minden eszement fasznak
, hogy
, hogy cs
telcsin, és kibaszott jót röhögtünk...én is akarok a farkáról képet, és az én lucskos pinám képét is küldjétek el neki alf
ev alf
eg alf
tem rumcájsszal
A szöveg semmit nem árul el, de elküldöm neked priviben.
Olvassátok el, hogy mit írtam a HOGY MIK VANNAK topicban a 101-es hsz-ben. Szerintem elképesztő!!
Jó hétvégét mindenkinek.
Jó hétvégét mindenkinek.
Szia Cuncus! Örülök, hogy te is betértél ide. Én most megyek, átadlak Szilvácskának, biztos vagyok benne, hogy felmelegít :-)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 06. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 15:42
Jujjjj,annyire megfaztam a kertben...valami eross kellene, szilvale van? Amugy mindenkit szeretettel udvozlok
ugy latom hogy ennek megint kuras lesz a vege,ha a levecskedbol kortyolok...es nem szeretnem charlottot zavarba hozni :),vagy lehet beszall o is?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
De ezen a
2006. 10. 06. péntek 15:43
ké
állítólagos farka volt. Ilyened csak nincs. :-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
pe alf
n alf
rumcajsz
én pedig előre szólok, hogy mindenkiről van képem, sőt priviben tartjuk a kapcsolatot, tehát velem ne is fáradjanak
van...és édes...és forró...és neked tartogattam
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 06. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 15:42
Jujjjj,annyire megfaztam a kertben...valami eross kellene, szilvale van? Amugy mindenkit szeretettel udvozlok
én pedig előre szólok, hogy mindenkiről van képem, sőt priviben tartjuk a kapcsolatot, tehát velem ne is fáradjanak
ÖTÖDIK helyen van a topic. Még 30 hsz. és utoléri az msn webkamerás szex topicot.
Tudom, hogy ez nem verseny, de jó érzés :-)))
Tudom, hogy ez nem verseny, de jó érzés :-)))

Gennyzsakszem

virgonc 007