halihó... munkaután fáradtan belerogyok egy fotelbe... valaki keverne nekem egy Blody Marie-t? jó sok borssal,és jéggel léci....
tessék: blody mary. sok borssal és jéggel :)
Köszönöm édes pillém :-D
ne, ne gyere, még valami történik veled az út alatt! horzi felajánlotta, hogy hoz palacsintát nekem is, de nem ért ide. lehet, hogy eltévedt. vagy épp egy sárkánnyal harcol. remélem, nem esik baja.
egs. most elhagyom a nappalit (jön az éjszaka
), de készitek még egy pohárkával neked, ideteszem a pultra. vigyázz a szivószálra
pusszom mindenkinek.
), de készitek még egy pohárkával neked, ideteszem a pultra. vigyázz a szivószálra
pusszom mindenkinek.
köszönöm :-D
ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!
rég kacagtam ekkorát!!!!!!!!!!! na, mostmár tényleg elmentem. cuppom.
rég kacagtam ekkorát!!!!!!!!!!! na, mostmár tényleg elmentem. cuppom.
na szép itt hagysz minket :-P
ilyenkor sört? inkább konyakot
Természetesen duplát :-D egs
A nők hagy fürödjenek, imádom a törölközés után libabőrös szemérem ajkakat :-D
na én is lépek, most tényleg iszok 1 Blody marie-t
Ne itélj elhamarkodottan: ha figyelmesen olvastál, tudod, mi a lényeg, ha meg nem.......Még ha svungban vagy is, figyelj az érzékeny pontokra, erre nagyon kényes vagyok! A nappali meg nem arra való, hogy valakit mikszáthiasan "letácsoljanak" (ergo: tace!), hanem egyenlő félként könyöklünk a pult "padlatán", oszt egymásra is figyelünk, kedves Rumcájsz! :)ÜdvKatinka
Egyébként megnyerő a stílusod,szurkolok Neked!(márhogy a rumcájsznak!) :))))

Ahogy így elnézlek Bigjoe-val búslakodni, reményeim szertefoszlóban... :)))))
Ne tiltakozz: az álca tökéletes!!!
Csak úgy megjegyzem: -Ó, szegény Manka!!!!
Fáradt vagyok
s a pult fölött
a magyar tizenegy
kötélen lógat:
FUTBALLGYÍLKOSOK!!!
Ilyenkor magyarként kicsit
MEGHALOK...
s a pult fölött
a magyar tizenegy
kötélen lógat:
FUTBALLGYÍLKOSOK!!!
Ilyenkor magyarként kicsit
MEGHALOK...
gyerekek, szilvácska nagyon jól érzi ám magát! úgy két órája hivott, hogy segitsek neki: hogyan kezdődik a bikini Éjszaka részegen haza cimű száma, mert azt akarják énekelni.
nagy zsivaly volt a háttérben
nagy zsivaly volt a háttérben
'stét! bográcsos pörit ettünk, meg énekeltünk régi eddát, piramist, bikinit lgt-t...aztán felhívtam pillét, mondja meg hogy kezdődik a részegen ki visz majd haza...aztán később visszahívott és beleénekelte a telcsibe, hogy ez a világ már nagyon szép nekem...

Gennyzsakszem

teriketeri
Milena 2