látom, akkor én egetverő marhaságot irtam a rangsorra. szégyell-szégyell.
A dolog egyszerű. Felkelek a heverőről és elzárom a vizet. Ha elázik valami nekem kell pótolni. Visszafekszek pihenni és tv-t kapcsolgatni mert a többi dolog vagy megoldódik vagy elintézi az asszony.:-))
egy ipari robot vezerlese,szamomra könnyebben megoldhato,mint a hetköznapok latszolag bonyolult dolgai.
a te rangsorolasod tökeletes,en erre sose jöttem volna ra
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 10. kedd 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
a te rangsorolasod tökeletes,en erre sose jöttem volna ra
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 10. kedd 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
joan baez-nek adtam enni meg dr.genyaunak is
a telefonhoz rohanok először, közben elzárom a vizcsapot. másik szemem az esőáztatta tiszta ruhákon. a gyerek bőghet picit, felnőtt korában úgysem szabad sokat sirnia. aki csenget, az megvár - ha szexelni jött, azért, ha számlát hoz, azért.
ölbe kapod, elrohansz csapot zárni, telefonba beleszólsz, hogy szaros a gyerek, az ajtón pedig beengeded azt, aki majd beszedi a ruhád az eső elől...istenem, ha mi nők szerveznénk a világot!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 10. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
1-ső fősulim nappali szakán ezek voltak voltak a szakindulók:-)
De mi van, ha bekakk és 10 perc a csere!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 10. kedd 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
disznó!!!! a gyerekkel a kezedben is elzárhatod a csapot
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 10. kedd 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 10. kedd 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
5-2-1-3-4
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 10. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 15:58
Nagyon érdekes!! Csináld meg!! :)
A következő 5 dolog egyszerre történik
Hogyan döntesz?
Állíts fel fontossági sorrendet:
1.- Csörög a telefon
2.- Sír a gyerek
3.- Valaki csönget, vagy kopog az ajtón
4.- Kiteregetted a ruhákat és elkezd esni az eső
5.- Nyitva maradt a vízcsap és ömlik a mosogatóból a víz
ezt vadtól kaptam mélben, és tök jópofa...csináljátok meg, este berakom a jelentéseket is, és akkor tudni fogjátok mi a fontos nektek
Hogyan döntesz?
1.- Csörög a telefon
2.- Sír a gyerek
ezt vadtól kaptam mélben, és tök jópofa...csináljátok meg, este berakom a jelentéseket is, és akkor tudni fogjátok mi a fontos nektek
ilyenkor a hajamat tepem es a sufniban kötelet keresek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 10. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 15:58
Hogyan döntesz?
1.- Csörög a telefon
2.- Sír a gyerek
Hogyan döntesz?
1.- Csörög a telefon
2.- Sír a gyerek
nem..
csak állítsd fel a sorrendet, aztán mindennek lesz egy megfelelője, amely megmutatja, hogy mi milyen sorrendben fontos az életedben...és nekem bejött...este meg tudod nézni? vagy küldjem most priviben?
csak állítsd fel a sorrendet, aztán mindennek lesz egy megfelelője, amely megmutatja, hogy mi milyen sorrendben fontos az életedben...és nekem bejött...este meg tudod nézni? vagy küldjem most priviben?
Hogyan döntesz?
1.- Csörög a telefon
2.- Sír a gyerek
Hogyan döntesz?
1.- Csörög a telefon
2.- Sír a gyerek
Igen-igen!!!! ?
Ismered az átiratot talán
Ismered az átiratot talán
lecci kapcsold be kicsit a mess-t,segitsegre van szüksegem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 10. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 15:52
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 10. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
szeretném kérni, hogy az új macska neve joan baez legyen...ennyi emlékem hadd maradjon egy-egy-egy...nemistom miből. és úgyis mindig a medvémre fekszik majd, és fogom simogatni.lehet joan baez?
en egyetertek
2006. 10. 10. kedd 15:52
szeretném kérni, hogy az új macska neve joan baez legyen...ennyi emlékem hadd maradjon egy-egy-egy...nemistom miből. és úgyis mindig a medvémre fekszik majd, és fogom simogatni.lehet joan baez?
köcce, hogy vagytok nekem.
most elszaladok fogászatra, aztán jövök vissza. para, addig rakd ki lécci a cicókat, nehogy összepiszkitsák prune párnáit.
most elszaladok fogászatra, aztán jövök vissza. para, addig rakd ki lécci a cicókat, nehogy összepiszkitsák prune párnáit.
Aranyos-édes kisvörös!te csak szeretsz,en egyenesen imadlak!!!!!acicusnak adjatok közösen nevet,hala az útmutatásaidnak sikerült egyedül feltöltenem a képet
elolvastam
mert a legjobb ember vagy, akit szeretek:D:D:D
de ha para macskája rászarik a medvémre kiváglak vele együtt (macskástul, parástul)
mert a legjobb ember vagy, akit szeretek:D:D:D
de ha para macskája rászarik a medvémre kiváglak vele együtt (macskástul, parástul)

Gennyzsakszem

florin dumitrache