kenytelen vagyok,hiszen ki kell szabaditanom....
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 17:34

para 114
Le vagy tartoztatva!
Nőt és férfit tilos kicsábítani a nappalin kívülre!
Tilos magánakciót indítani!
A nappaliban minden és mindenki közös....
Le vagy tartoztatva!

Én egy ideig női skalpokat gyűjtöttem, de jónéhány éve felhagytam ezen szenvedélyemmel!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 17:35

hát hiszen megmondtam, hogy a legjobb ember vagy, akit ismerek
azért a pókhálót nem bánnám annyira:)
poirot-ról jut eszembe, hogy én gyűjtöm a christie krimiket, már csak egy vagy kettő hiányzik (majd megnézem melyik, és segítséget kérek, hátha megvan valakinek)...szóval gyűjt valaki valamit?... de olyan igazán gyűjtőszenvedéllyel

poirot-ról jut eszembe, hogy én gyűjtöm a christie krimiket, már csak egy vagy kettő hiányzik (majd megnézem melyik, és segítséget kérek, hátha megvan valakinek)...szóval gyűjt valaki valamit?... de olyan igazán gyűjtőszenvedéllyel
Majd elhozom a diszkopatkányokat a nappaliba és együtt megnézzük...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 17:25

persze, tudom, hogy nem az...a diszkóizét nem láttam csak hallottam róla, de én is nagyon csípem a jó filmidézeteket:D:D:D:D:D kedvenc (egyik): szomszédasszony, csak nem ledőlt a kredenc? de ebben a filmben nincs is olyan, amit ne szeretnék:D:D:D
hát hiszen megmondtam, hogy a legjobb ember vagy, akit ismerek
azért a pókhálót nem bánnám annyira:)
poirot-ról jut eszembe, hogy én gyűjtöm a christie krimiket, már csak egy vagy kettő hiányzik (majd megnézem melyik, és segítséget kérek, hátha megvan valakinek)...szóval gyűjt valaki valamit?... de olyan igazán gyűjtőszenvedéllyel (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 17:28

gyere Kedves,pihenj,hajtsd a fejed a vallamra es merengj el....
(igerem nem lesz pokhalo)

poirot-ról jut eszembe, hogy én gyűjtöm a christie krimiket, már csak egy vagy kettő hiányzik (majd megnézem melyik, és segítséget kérek, hátha megvan valakinek)...szóval gyűjt valaki valamit?... de olyan igazán gyűjtőszenvedéllyel (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)

para 114
Le vagy tartoztatva!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 17:28

Le vagy tartoztatva!

becslesem szerint nagyon kell sietned,at a kb.100 hsz.hamarabb meglesz mint a vacsora

kitiltanak? mééér, mit írtam? a forró szájat? nekem is forró most a szám...és kolbász is van benne...de különben vasalok, meg poirot nézek, és közben rohangálok a konyhába a rakott krumpliból kolbászt és tojász csipegetni...ja meg fél szemem itten is van...huh micsoda egy univerzális asszony vagyok

persze, tudom, hogy nem az...a diszkóizét nem láttam csak hallottam róla, de én is nagyon csípem a jó filmidézeteket:D:D:D:D:D kedvenc (egyik): szomszédasszony, csak nem ledőlt a kredenc? de ebben a filmben nincs is olyan, amit ne szeretnék:D:D:D
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 17:16

Ez nem iq kérdés csak ha sok filmet láttál életedben akkor néha néha beugrik egy-két mondat..
Ez pl: a diszkópatkányok című egyik kedvenc filmemből való volt.
Ez a film aki látta tudja, hogy iq gyenge meberekről iq gyenge embereknek szól..
Lehet, hogy ezért is az egyik kedvencem?
Ez a film aki látta tudja, hogy iq gyenge meberekről iq gyenge embereknek szól..

kitiltanak? mééér, mit írtam? a forró szájat? nekem is forró most a szám...és kolbász is van benne...de különben vasalok, meg poirot nézek, és közben rohangálok a konyhába a rakott krumpliból kolbászt és tojász csipegetni...ja meg fél szemem itten is van...huh micsoda egy univerzális asszony vagyok

A bombásról meg annyit hogy ha jól emlékszem akkor ben stiler játszott benne és én nem vagyok biztos abban , hogy melyik filmben mondta gondoltam hátha valakinek ismerős lesz ...
Én az apádra ütökre emlékszem de lehet, hogy frankón más film volt....
Én az apádra ütökre emlékszem de lehet, hogy frankón más film volt....

Ez nem iq kérdés csak ha sok filmet láttál életedben akkor néha néha beugrik egy-két mondat..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 16:35

nem tom, és már a bombásat se tudtam..lennél szíves mindig előbb elküldeni privibe, hogy villogtathassam magas ikúmat?
honnan es meddig?

a levehető ajtajú? :D:D:D nem, de érkeztek norvég teflonok..baromi randák:):):):)
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 16:13

Érdeklődni szeretnék, hogy az NDK ból megérkezett-e a turmixgép?
hát még egy forró száj
eszt eccerűjjen nem hattyhattam ki, ezer bocsánat

nem tom, és már a bombásat se tudtam..lennél szíves mindig előbb elküldeni privibe, hogy villogtathassam magas ikúmat?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 16:12

A téma maga a téma, mert ha nincs téma akkor mi csinálunk ha van téma akkor azt témázzuk ki.
Hogy itt ki , kivel témázik már soxor magam sem tudom.
A lényeg, hogy bárki kivel, bármiről,bármikor témázhat.
Remélem érthető voltam..
Amúgy meg "Mi téma? Van kedvetek témázni?"
Na melyik filmből idéztem?
Remélem érthető voltam..

Koccintsunk egy uccsót, megyek utamra.
Sziasztok mindenikek.
Sziasztok mindenikek.
Pedig a lányok puncija nem persely.:-)
abbó' kimaradok, mert gó home, oszt reggelig inter nyet!
Érdeklődni szeretnék, hogy az NDK ból megérkezett-e a turmixgép?
A téma maga a téma, mert ha nincs téma akkor mi csinálunk ha van téma akkor azt témázzuk ki.
Remélem érthető voltam..
Remélem érthető voltam..