Wild boys always shine
:-)
:-)
ah...és oh...és mmm....
köszi:D:D:D
köszi:D:D:D
jóccakát, szép álmokat neked.
hé, te fehércseléd! hát csak nem az én repedtfazékhangúm vokáliáját vontad kétségbe mostan? na eriggy a képtáradba, azt' szúrj be nekem ide egy szexiset róla, mert még tán olyat teszek, hogy magam is megbánom:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
mellesleg, mikor a skac még az ölemben ült, és meglátta a axlit, azt mondta: apa, apa...a próféta szólna belőled drága gyermek!!!
mellesleg, mikor a skac még az ölemben ült, és meglátta a axlit, azt mondta: apa, apa...a próféta szólna belőled drága gyermek!!!
hééé, csak én vettem észre, hogy para és katinka izé...vagy mifene
a szarnak kéne vitázni egy olyan baszottul jó pasin, mint axl rose. ő a FÉRFI, és ez tény...a tények magas dolgok-honnan idéztem?
...ami pedig a fürdőruhát illeti, az egy őrülten szexis boxeralsó volt....de nehogymá pasikon veszekdjünk, amikor van itten nekünk egyébként is pár jobb fajta anyag: rumi, vad, surda, cuncus, jesus, willy, horzi, para, joe...ugye nem hagytam ki senkit?szóval szeretnék róluk látni itt képeket, hogy megverekedhessek ribitársaimmal
...ami pedig a fürdőruhát illeti, az egy őrülten szexis boxeralsó volt....de nehogymá pasikon veszekdjünk, amikor van itten nekünk egyébként is pár jobb fajta anyag: rumi, vad, surda, cuncus, jesus, willy, horzi, para, joe...ugye nem hagytam ki senkit?szóval szeretnék róluk látni itt képeket, hogy megverekedhessek ribitársaimmal
A Red Hotos srácok zokniban csinálták ugyanezt. Nekem tetszett ;-))
szia, szia, szia para. van új csimmám! és ma nem irtam verset. visszajössz mesre?
igazan aranyos,jol all a markans arcahoz az angyalhaj...

örök szerelmeim - mindhaláligos
Hát, ha ez neked nem fikázás: "ezt"-nek nevezni egy embert??? Ez is érdekes felvetés.
De nincs kedvem elcseszni ezt a topicot a veled való vitával, úgyhogy befejezem, és én is kíváncsi lennék egy számodra férfire.
De nincs kedvem elcseszni ezt a topicot a veled való vitával, úgyhogy befejezem, és én is kíváncsi lennék egy számodra férfire.
szúrj be egy számodra férfit :)
Nono! Amilyen képet te, Katinka, betettél egyszer a szépfiúk topicba azt mondván, hogy a szépség relatív, nem várnám, hogy itt fikázd Axl-t!
cica, téged elvakított a szerelem:D:D:D:D
axl egy veszettül jó pasi, drága katyuska, te meg előszeded itten nekem a legrosszabb képét? de esküszöm, még ezen is tetszik...jóváteheted, és berakhatsz a seggéről is valamit, amikor az édes szűk alsónacikban rohangál a színpadon fel-alá:):) (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 17. kedd 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
axl egy veszettül jó pasi, drága katyuska, te meg előszeded itten nekem a legrosszabb képét? de esküszöm, még ezen is tetszik...jóváteheted, és berakhatsz a seggéről is valamit, amikor az édes szűk alsónacikban rohangál a színpadon fel-alá:):) (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 17. kedd 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Puszillak. Erre a válaszra vártam és megyek haza. Sok áldanivalóm van még az este.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 17. kedd 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 19:48
emberek! x akták nyíltak a free-men......
jézusom, tudtam én, hogy van valami oka, hogy a legélvezetesebb pillanatban a nevedet kiáltom
jézusom, tudtam én, hogy van valami oka, hogy a legélvezetesebb pillanatban a nevedet kiáltom
emberek! x akták nyíltak a free-men......
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
nem férfias? felháboritó! hm... a farkát láttad már? orra alapján egész kellemes lehet.
Ment a kép a címre. Látod ilyen az ideális pasi:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 17. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
rumi, igazán köszönöm, jól esik
bárcsak ne kéne ideképzelni az érzést... a fene! tisztára marhaság ez az internet.
bárcsak ne kéne ideképzelni az érzést... a fene! tisztára marhaság ez az internet.
azért ezt nem mondanám. párbaj?
amikor szerelmes voltam axl rose-ba (mert szerelmes voltam axl rose-ba!), akkor a pociját szerettem nagyon, odavoltam érte
amikor szerelmes voltam axl rose-ba (mert szerelmes voltam axl rose-ba!), akkor a pociját szerettem nagyon, odavoltam érte

Gennyzsakszem

head