bejöttem odakintről. annyira hideg van, nem biiirom! napsütést akarok! napsütést akarok! napsütést akarok!
50784 :P
Az a citromos forró italpor engem rendszerint csak megbetegít másnapra mindig...
viszont találtam egy tök jó cseppe, tpotom 1500 körül mérik, és forró kamillateás lábosba csepegtetve kell föléhajulni és tubákolni a törölköző alatt :D
És még hat is. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:46
viszont találtam egy tök jó cseppe, tpotom 1500 körül mérik, és forró kamillateás lábosba csepegtetve kell föléhajulni és tubákolni a törölköző alatt :D
És még hat is. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)

áááááhhh az orrom például nem folyik...a számat nyalhatod, azt imádom...a fülemet is, mert azt is...ennél jobban már csak a vállgödörcsókot imádom...viszont iszonyatosan fáj a lábam, a medencém, a fejem, ha éppen nem gyógyszereztem be magamat...és tegnap este a forró italpor után volt 39fokos lázam...iszonyú...
asszem csak dako és a te meztelen képed segíthetne rajtam
asszem csak dako és a te meztelen képed segíthetne rajtam

Csak ovatosan a napsütessel,MINDENÜTT be kremezni rendesen,nezd en is ,hogy jartam!

Ez k_rva jó! ^_^
Emlékeztek még a tegnap belinkelt flashanimációra?
Nnah, megtaláltam a zenéjét! Most teljesen meg vagyok huzatva :D
Emlékeztek még a tegnap belinkelt flashanimációra?
Nnah, megtaláltam a zenéjét! Most teljesen meg vagyok huzatva :D
Haaavaaaaat akarok Haaavaaaaat akarok....
Azt hiszem ezt a kívánságomat (is) bachatom...

Azt hiszem ezt a kívánságomat (is) bachatom...

Csak ovatosan a napsütessel,MINDENÜTT be kremezni rendesen,nezd en is ,hogy jartam!

Kis tünci bünci az a hófehér macskusz... De még izé (na most kellene a pirulós smile) mééég nem dolgoztam le a hangszórót.. úgyh. csak nézni tudom hallgatni nem

Mi van??
Kihalt a nappali??
Már melegszik... és kaja illat terjeng.. bújjatok már elő lustaságok!!
Kihalt a nappali??

Én itt vok jó leszek????

úgy jártál, mint szoni? kötve hiszem!

ez a veszély nem fenyegetett. olyan hideg volt ma, s még az eső is esik folyamatosan... no, és ugyebár himbilimbim sincs, mi leéghetne. :)
szóltál volna, bekenem/jük.

szóltál volna, bekenem/jük.

Nya a pille is meg jelent szeva édeske:-))))))))))
Hu baccus... igen... nem "azom" égett le

Ha azod le égne elöte szolj és be kenem hogy ne következen be

Kajaillat.. AZ! :)
Apuval most ettünk extrafokhagymás-túrós palacsintát sajttal... mmmrrrhh
imádom a fokhagymát... sokat, többet, rengeteget! :D (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 03. szombat 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 18:12
Apuval most ettünk extrafokhagymás-túrós palacsintát sajttal... mmmrrrhh
imádom a fokhagymát... sokat, többet, rengeteget! :D (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 03. szombat 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi van??
Kihalt a nappali??
Kihalt a nappali??