Mert még jó a gyomrod
Na baccus... akkor ma sem csókol meg Téged senkise
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 03. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 18:47

Törölt felhasználó (24620)

Kajaillat.. AZ! :)
Apuval most ettünk extrafokhagymás-túrós palacsintát sajttal... mmmrrrhh
imádom a fokhagymát... sokat, többet, rengeteget! :D
Apuval most ettünk extrafokhagymás-túrós palacsintát sajttal... mmmrrrhh
imádom a fokhagymát... sokat, többet, rengeteget! :D
Nem csókol...
Hát nem.. de nem is fenyeget ez a veszély... :( (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 03. szombat 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 18:53
Hát nem.. de nem is fenyeget ez a veszély... :( (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 03. szombat 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert még jó a gyomrod

Most egy kicsit tanacstalan vagyok....Neked is a tojasaid....???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 03. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 18:06
Huuu... ez naggggyon gáz.. Én is jártam így... ájájjjj de nagyon kellemetlen tud az ilyesmi lenni ...

Hat nem vagyok nagyravagyo,a "bekenem" eleg lenne,a -jükhöz elmeleti felkeszitöre lenne szüksegem !

Még most is?

nos...ha ez kell neked, akkor felkészítünk előtte, és csak utána kenünk be
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 19:26

Hat nem vagyok nagyravagyo,a "bekenem" eleg lenne,a -jükhöz elmeleti felkeszitöre lenne szüksegem !

szííjja Prüntyőke!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 19:41

Inkább a 2.
Az 1.-re zpben mióta van ott ilyen zene?

Az 1.-re zpben mióta van ott ilyen zene?

Hűűű....
ez egy kicsit melegre sikeredett
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:54

olvastam...és biztos lehetsz benne, hogy én már elég öreg vagyok ahhoz, hogy megtegyem az első lépést
vélhetően bementem volna utánad, a falhoz nyomlak, és simán leszoplak

Beéred két képpel?
Csak a képpel?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:46

áááááhhh az orrom például nem folyik...a számat nyalhatod, azt imádom...a fülemet is, mert azt is...ennél jobban már csak a vállgödörcsókot imádom...viszont iszonyatosan fáj a lábam, a medencém, a fejem, ha éppen nem gyógyszereztem be magamat...és tegnap este a forró italpor után volt 39fokos lázam...iszonyú...
asszem csak dako és a te meztelen képed segíthetne rajtam
asszem csak dako és a te meztelen képed segíthetne rajtam

Oh oh ohh,be lehet a felkeszitö elött is !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 19:41

az jutott eszembe, hogy megboldogult lánykoromban ilyenkor már az alapozó mulatóhelyen ültem és az alapozó vodka/narit ittam...most meg: itthon ülök a gép előtt és virtuálisan szexelek
szerintem, aki szombat este gg-zik, az tuti már öreg

Akó te ezzel el ismered hogy öreg vagy?????

akkor én már fel is dobhatom... :( *hüpp*
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 19:57

az jutott eszembe, hogy megboldogult lánykoromban ilyenkor már az alapozó mulatóhelyen ültem és az alapozó vodka/narit ittam...most meg: itthon ülök a gép előtt és virtuálisan szexelek

Akkor Én már itt sem vagyok... gyors jó éjt puszi mindenkinek mert rohanok a való écakába
Majd ha ku...va jó lesz gondolok Rátok millen car lehet a gg-n senyvedni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd ha ku...va jó lesz gondolok Rátok millen car lehet a gg-n senyvedni

Nem ezzel azt akarja mondani, hogy most már otthon issza a vodkát

"Majd ha ku...va jó lesz gondolok Rátok millen car lehet a gg-n senyvedni"
Néha elgodolkodom...
Néha elgodolkodom...

Akkor velem mér ilyen általános xarságokról írohgatsz?

jaaaaaaaaaaaj...nem így gondoltam:):):) ez sokkal de sokkal jobb...minőségi szex
szex? nem is szexelünk:(:(:( rajta örökifjak, essünk neki

szex? nem is szexelünk:(:(:( rajta örökifjak, essünk neki

most megijedt mindenki, hogy már öreg, és elment mulatni?
nabazz, most masztizhatok egyedül