én akarok, de én nem vagyok férfi...akkor is kell valamit írnom?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 13:32
Törölt felhasználó (21812)

Senki más nem akar érzéki képet rólam, csak surdi és new?
Bár nincs okom búslakodni, hiszen két nagyszerű férfi viszont akar

A csoki a boldogsághormont bolygatja...
Na most.. ha egy nő kellőképp kivan elégítve akkor inkább nem nyúl a csoki után sex után...
Na de már most: előtte sem kell a csoki ha már olyan a pasi h. csak ránéz a nőre és felborul a hormonháztartása...
Huha.. most kellene valami helyeslőt is írnom mert ma már megkaptam h. feminista pi..a vagyok
Imádom a csokit (legfőképp a Toblerone-t...)bár Milka, piros mogyorós, Twix, Mars... sport szelet, 3bit.. áh.. mindenféle csokit... és a fagyiiiiiiiit is..
Inkább cigi után nyúltam régebben.. most már csak ásvány víz után
Bacca meg.. öregszem...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 09:08
Na most.. ha egy nő kellőképp kivan elégítve akkor inkább nem nyúl a csoki után sex után...
Na de már most: előtte sem kell a csoki ha már olyan a pasi h. csak ránéz a nőre és felborul a hormonháztartása...
Huha.. most kellene valami helyeslőt is írnom mert ma már megkaptam h. feminista pi..a vagyok

Imádom a csokit (legfőképp a Toblerone-t...)bár Milka, piros mogyorós, Twix, Mars... sport szelet, 3bit.. áh.. mindenféle csokit... és a fagyiiiiiiiit is..

De a csokitól újra a fallosz félé veszik az irányt a nők gondolatai.
(tudományos felmérés)

Én tudnék... de Nekem ki küld akkor szexi képet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 13:32

Törölt felhasználó (21812)

Senki más nem akar érzéki képet rólam, csak surdi és new?

Akor te olyan lehetsz mint a gomboc artur(nem a méretedre gondoltam)
Na de hogy ennyi jókívánságot kaptunk és lássátok h. nem vagyok femini meg önző disznó sem... készítettem a fiúknak valamit:

és mellé a desszert:

és mellé a desszert:

DE azért egy jo kis pi...vagy.
Tudtam Én h. a Ti szivetekhez is a gyomrotokon át vezet az út

nem az én ízlésvilágom!
ha cseh sör lenne, netán valami finom szőlőből készült nedű, vagy valaminyő kisüsti ...
na meg a torták helyett valami finom kis husi, netán valami disznótoros
de így köszönöm nem kérek semmit!
semmi nekem való finomág!
de ha igazán finomat akarsz nekem ajánlani akkor:
Charlotte-Pille-Moncy-Prune-Katicika-Moncy erotikus fotóját tedd fel ide!
így nőnapi ajándékként nekünk ffiaknak! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 14:01

ha cseh sör lenne, netán valami finom szőlőből készült nedű, vagy valaminyő kisüsti ...

így nőnapi ajándékként nekünk ffiaknak! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Na de hogy ennyi jókívánságot kaptunk és lássátok h. nem vagyok femini meg önző disznó sem... készítettem a fiúknak valamit:

és mellé a desszert:

és mellé a desszert:

itt maradtam az ut szélen még a gtyám is elkopot nem akar valaki föl veni?????
vagy lejjebb egy kicsivel!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Az elötem szolo vég mondandojához csatlakoznék.

szíves tájékoztatásul közlöm, hogy surdi paramétereit már ismerjük (láttuk), de a tiédet még nem...sajna ismeretleneknek nem tudunk erotikus fotókat mutogatni...de ha megdobnál priviben a képeddel...talán tudnék valamit tenni az ügy érdekében

Tudtam hogy rád mindig számithatok (puszis szmájli)
Ha csaj vagy semmi akadálya .
nem...már kinőttem a csaj kategóriát...nő vagyok
...szerinted a Mme mit jelenthet? hogy mister?...de egyébként is...honnan tudhatjuk, hogy ki nő és ki férfi? a regisztrálásnál nem végeznek tapintásos vizsgálatot, és a nevedet te választod...honnan tudhatom, hogy te például férfi vagy? lehet, hogy nem is balázs vagy, hanem piroska, vagy dorottya

Csak hogy lásd kivel is van dolgod...
Ez Zlaty Bazant:

A kisüsti:

És a toros:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 14:07
Ez Zlaty Bazant:

A kisüsti:

És a toros:

nem az én ízlésvilágom!
így nőnapi ajándékként nekünk ffiaknak!

így nőnapi ajándékként nekünk ffiaknak!
Csak feminista lényt irtam,p.csát nem
. Az általad felsorolt csokik mind kapható nálam. Csak tévednél már be nálam.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 13:55

A csoki a boldogsághormont bolygatja...
Bacca meg.. öregszem...

erről jut eszembe mostanába nem tesztek fel kérdéseket (csak a kvíz szobában)
én teszek fel egy nem túl nehezet: mi a szexvizsgálat, és hol alkalmazzák? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 14:23
én teszek fel egy nem túl nehezet: mi a szexvizsgálat, és hol alkalmazzák? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

nem...már kinőttem a csaj kategóriát...nő vagyok
...szerinted a Mme mit jelenthet? hogy mister?...de egyébként is...honnan tudhatjuk, hogy ki nő és ki férfi? a regisztrálásnál nem végeznek tapintásos vizsgálatot, és a nevedet te választod...honnan tudhatom, hogy te például férfi vagy? lehet, hogy nem is balázs vagy, hanem piroska, vagy dorottya

telhetetlen vagyok! hol a fotó Rólatok! az is a kérésem rése, izé része vót! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak hogy lásd kivel is van dolgod...
Ez Zlaty Bazant:

A kisüsti:

És a toros:
Ez Zlaty Bazant:

A kisüsti:

És a toros: