Végül is el van az emebre egyedül is de az nem az igazi....
Bár néha úgy gondolod ennél egyedül is jobb ha soxor egymás után húzamosabb ideig felidegesít a párod... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 15:47
Bár néha úgy gondolod ennél egyedül is jobb ha soxor egymás után húzamosabb ideig felidegesít a párod... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
hát, az az igazság, hogy most meg már egy csomó minden miatt nem tűrök el magam mellett valakit, mégha hiányzik is...
Ez a spagettis csávó kifejezetten randa...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 15:45
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt tudtad-e, hogy kanállal enni a spagettit tiszta csalás?
Határozottan bele kell szúrni a spagettihalomba a villát, nekiszorítani a tányérnak, megtekerni, majd hamm.
Határozottan bele kell szúrni a spagettihalomba a villát, nekiszorítani a tányérnak, megtekerni, majd hamm.
hát, az az igazság, hogy most meg már egy csomó minden miatt nem tűrök el magam mellett valakit, mégha hiányzik is...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 15:46
Most meg már öreg vagy és örülsz ha van egyáltalán nőd, most már, ezért fogod eltűrni az ilyesmit...
szerintem nagyon komoly feje van a fószernek. :D
Most meg már öreg vagy és örülsz ha van egyáltalán nőd, most már, ezért fogod eltűrni az ilyesmit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 15:44
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ehh, ezt a megcsalósdi témát is úgy rühellem...
sosem értettem, hogy fanyalodhat ilyenre az ember...
Pff, legelső barátnőm:
"De azért csókolóztam azzal a fiúval, mert hiányoztál nekem, mert a helyébe képzeltelek..."
Aha...
Mindegy én hülye megbocsátottam neki, nem, akkor még nem is mondta ezeket a hülyeségeket magyarázatul, csak a szakítás után, mikor valamiért számonkértem.
Sebaj, akkor még fiatal voltam és naiv. Tűrtem és szerettem...
azóta ez elmúlt...
Pff, legelső barátnőm:
"De azért csókolóztam azzal a fiúval, mert hiányoztál nekem, mert a helyébe képzeltelek..."
Aha...
Mindegy én hülye megbocsátottam neki, nem, akkor még nem is mondta ezeket a hülyeségeket magyarázatul, csak a szakítás után, mikor valamiért számonkértem.
azóta ez elmúlt...
Azt tudtad-e, hogy kanállal enni a spagettit tiszta csalás?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy nem vagyok Alain Delon és Brad Pitti bácsi sem ,de ennyire csúnya csak nem vagyok...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 17. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 17. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ehh, ezt a megcsalósdi témát is úgy rühellem...
Pff, legelső barátnőm:
Aha...
azóta ez elmúlt...
Pff, legelső barátnőm:
Aha...
azóta ez elmúlt...
hát én így nem ennék de rólam leehetnék a lányok!
Ok nem sértődök meg!
Majd valahol megpuszilsz..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 17. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 09:22
Majd valahol megpuszilsz..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 17. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
De azért a középső ujamért nem besértődni.. puszis smile még mindig nincs
megpróbálok én is keresni neked ilyen fini édességet
csak türelem :)
csak türelem :)
Tuuul realis...fantazia...ezert tetszett annyira !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 15:22
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
miért gondolod, hogy az megtörtént? és ha csak fantázia szüleménye volt?
Tiszta csoki !
és csokoládéból van?
miért gondolod, hogy az megtörtént? és ha csak fantázia szüleménye volt?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 15:19
A te EX-ed szuper volt kedves Charlotte...De ha a MOSTANID elolvasna...
akkooo,nem tudom,na....Tehat,attol függ..attol függ.....hogy mi mindentöl !
Küdtem valamit...
A te EX-ed szuper volt kedves Charlotte...De ha a MOSTANID elolvasna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 14:25
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Attól függ, hogy a másik megtudja-e. Mert akkor nem bírja ki. A bizalmat visszaállítani nem lehet. Megbocsátani ilyet nem lehet - még akkor sem, ha valaki azt állítja, hogy meg tud egy ilyet bocsátani.
Paplan elborít, gyermek nem visít
Redőny lehúz, férjem elhúz,
Jóccakát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 13:55
Redőny lehúz, férjem elhúz,
Jóccakát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
A varázsigét írd majd meg mélben, néha nekem is szükségem lenne rá...
Ja, gondolod, hogy így repülök hozzá? :D
Bombajöööööön! o_O (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 14:20

Még szerencse, hogy Dákó ilyen erős, és el tudja magától taszítani Willyt, aki mindenáron meg akarja csókolni.
Bocs, de a srácok múltkori hsz-váltása óta az ilyen képekről ők jutnak eszembe...
Bombajöööööön! o_O (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Még szerencse, hogy Dákó ilyen erős, és el tudja magától taszítani Willyt, aki mindenáron meg akarja csókolni.
Bocs, de a srácok múltkori hsz-váltása óta az ilyen képekről ők jutnak eszembe...
rendes igazi megcsalást kibir-e egy kapcsolat? ha ki is birja, örök tüske marad, tüskék közt pedig... tüskék közt nem lehet békességben éldegélni.

Gennyzsakszem

Putyu0123
Logan