feladom

nagyon jo.
(Ez egy válasz toughtful üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Csini baba.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 07. szombat 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Alina!
Most nem oktatni akarlak,csak segiteni én sem vagyok prof na mindegy.
Figy:www.kepfeltoltes.eof.hu
Ennél az oldalnál a FELTÖLTENDÖ FÁJLnál: tallozás: utánna megkeresed a képet a gépen ha megvan kijelölöd/megnyitás/feltöltés ha feltöltötte akkor a DIREKT LINK alattifeltöltött képet kijelölöd utánna jobbklikk/másolás ha megvan akkor a kép beszúrásnál megint jobbklikk/beilleszt/ok/elküld enyi (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 14. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 13:03
Ennél az oldalnál a FELTÖLTENDÖ FÁJLnál: tallozás: utánna megkeresed a képet a gépen ha megvan kijelölöd/megnyitás/feltöltés ha feltöltötte akkor a DIREKT LINK alattifeltöltött képet kijelölöd utánna jobbklikk/másolás ha megvan akkor a kép beszúrásnál megint jobbklikk/beilleszt/ok/elküld enyi (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 14. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Hidd el engem bosszant a legjobban,nem a tagokat vagy az adminit,hogy telelöttem feher ablakkal egy par topicot(jo volna törülni öket).A belinkeles jo,ott van minden "pont-pont-vesszöcske".Hogy mi a hiba?
Majd rajövök
.Lehet ha kerül egy irgalmas szamaritanus es kisegit jo tanacsal mivel nem mindenki nezi kejes elvezettel felebaratai nyomorusagat.Feladni?
Az uszas,kerekparozas se ment egyböl.
A kepbeszurast gyakoroljam török topicon?

Az uszas,kerekparozas se ment egyböl.
A kepbeszurast gyakoroljam török topicon?
jómagam inkább az imageshack-et használom. Szép, jó, egyszerű, és még regisztrálni is lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 20:28
Törölt felhasználó (38588)

Szia Alina!
Ennél az oldalnál a FELTÖLTENDÖ FÁJLnál: tallozás: utánna megkeresed a képet a gépen ha megvan kijelölöd/megnyitás/feltöltés ha feltöltötte akkor a DIREKT LINK alattifeltöltött képet kijelölöd utánna jobbklikk/másolás ha megvan akkor a kép beszúrásnál megint jobbklikk/beilleszt/ok/elküld enyi
Ennél az oldalnál a FELTÖLTENDÖ FÁJLnál: tallozás: utánna megkeresed a képet a gépen ha megvan kijelölöd/megnyitás/feltöltés ha feltöltötte akkor a DIREKT LINK alattifeltöltött képet kijelölöd utánna jobbklikk/másolás ha megvan akkor a kép beszúrásnál megint jobbklikk/beilleszt/ok/elküld enyi

[IMG](hiányzik a kép URL-je[/IMG ]
[IMG]http://poetry.******.com/failed-mission/failed-mission.jpg[/IMG ] (kimoderálva!)
Szerinted ez a kép ide való?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 14:21

[IMG]http://poetry.******.com/failed-mission/failed-mission.jpg[/IMG ] (kimoderálva!)
csak probaltam hogy fel tudome tolteni
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sikerülni sikerült, de jobb képet nem találtál ami kicsit jobban ide passzol?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
bocs,de nincs kiirva milyen kepeket lehet/kell feltolteni, en ezt talaltam es megprobaltam.Sikerult es ezer bocs, ha gusztustalan, nem az volt a celom.Csak probalkoztam
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 14:25

Sikerülni sikerült, de jobb képet nem találtál ami kicsit jobban ide passzol?
Igazad van nincs ki kötve milyen képet teszel fel, de az ilyen képekért az adminok "harapnak" s "nép" is kiközösit. Nem akarok én neked rosszat csak volt már pár ilyen próbálkozás más részről és nem volt hosszú életű az illető a gg köreiben...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 14:27

bocs,de nincs kiirva milyen kepeket lehet/kell feltolteni, en ezt talaltam es megprobaltam.Sikerult es ezer bocs, ha gusztustalan, nem az volt a celom.Csak probalkoztam
Remelhetoleg megertik...ha nem,hat ez van, tenyleg nem szandekos volt
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 14:31

Igazad van nincs ki kötve milyen képet teszel fel, de az ilyen képekért az adminok "harapnak" s "nép" is kiközösit. Nem akarok én neked rosszat csak volt már pár ilyen próbálkozás más részről és nem volt hosszú életű az illető a gg köreiben...
Kérd meg öket Te, hogy töröljék és reméljük ez jobb belátásra birja öket és nem fognak emiatt szankcionálni!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 14:33

Remelhetoleg megertik...ha nem,hat ez van, tenyleg nem szandekos volt

Valamit feladni?
SOHA!!!!! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
SOHA!!!!! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)