Sziasztok! 40-60 közötti hosszú lábakkal rendelkező nőt keresek Budapesten . . . A XIV kerületben van saját búvóhelyem . . . Maximális diszkréció és tolerancia adott részemről! (samy.obernik@gmail.com)
Sziasztok.
Megbízható férfi keresi hölgypartnerét.
canpi178@gmail.com
Megbízható férfi keresi hölgypartnerét.
canpi178@gmail.com
Sziasztok.
46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Nem függetlenként keresek bevàllalos hölgyet….
40 felleti lehet,de bem feltétel…
Szép ápolt vastag farkam van…
46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Nem függetlenként keresek bevàllalos hölgyet….
40 felleti lehet,de bem feltétel…
Szép ápolt vastag farkam van…
Ki szopatna ma, kocsiban vagy nálad?
Sziasztok,
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
Sziasztok!
Miskolc környékén keresek nap közben hölgyet, párt! Ha van kedvetek ismerkedni, írjatok! Szép napot!
Miskolc környékén keresek nap közben hölgyet, párt! Ha van kedvetek ismerkedni, írjatok! Szép napot!
Sziasztok. Szép napot kívánok. 40-es potens pasi ismerkedne érettebb 60-as hölgyekkel tartós kapcsolat reményében
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal heves megyében gyöngyös eger körül
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Szerda este csatlakoznék egy helyes,kedves párhoz Szabolcs megyében.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Asszonyok lányok párok ?40 éves igényes sportos kan keres Gödöllőn és környékén helyem van privi
kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
A napokban a Balaton déli partján keresünk kalandokat.
Lányok, párok, fiúk írjatok!
Nem baj, ha van helyed!
A napokban a Balaton déli partján keresünk kalandokat.
Lányok, párok, fiúk írjatok!
Nem baj, ha van helyed!

Sziasztok!

Sziasztok !
Ma estére éjszakára szimpatikus párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes diszkrét együttléthez kellemes kényeztetésre. Írj privátba és talizzunk !
Ma estére éjszakára szimpatikus párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes diszkrét együttléthez kellemes kényeztetésre. Írj privátba és talizzunk !
Sziasztok! Hölgy, pár ma este Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok!
Sziasztok.Szeretnék ismerkednni páral, hölgyel.
Sziasztok! Hellyel, szabadidővel rendelkező 50+-os potens férfit keresünk.....
Megbizható erdélyi pasit keresek 30- 45 között. Én 43 éves nő vagyok. Szexmánias. Heti egy alkalommal megkeresnelek lakasodban. Mindent vállalok. Akár a havered is. Várom leveleitek. Puszi a farkatokra