Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Vas megyei 51/47 éves pár vagyunk. Igényes jó fej párt keresünk, mi dem jóra ahogy szokták mondani. Nem 1-2 órás gyors numerát keresünk. Elsősorban jó társaságot, intelligens embereket akikkel egy pohár jó bor mellett jól érezzük magunkat. Swinger terén nem vagyunk kezdőt, de nem probléma ha Ti még kezdők vagytok. Legjobb lenne a nyugat-dunántúli régióból találni, de szerintünk a távolság is negoldható.
Tatabányán vagy környékén keresek bevállalós, perverz Hőlgyet, esetleg Párt.
Privát üzenetet kérek.
Privát üzenetet kérek.
+60+70-es hölgyet,párt keresek, hosszú távra a 8- kerületből!,..,írj bátran!!
Jászságban keres nagyapó nagymamit erotikus randira.párod is ott van ok
Sziasztok !
Ma este ráérő Szekszárdi pár házaspár hölgy kellemes játszadozáshoz ? Írj privátba.
Ma este ráérő Szekszárdi pár házaspár hölgy kellemes játszadozáshoz ? Írj privátba.
Sziasztok!Biszex lány tagú párral ismerkednénk.
Sziasztok,
Zadar környékén most nyaraló párhoz szívesen csatlakozom a hölgy örömére..
Privátban írjatok!
Zadar környékén most nyaraló párhoz szívesen csatlakozom a hölgy örömére..
Privátban írjatok!
Heteró párral ismerkednék!
Sziasztok ,08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
Sziasztok.
46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Nem függetlenként keresek bevàllalos hölgyet….
40 felleti lehet,de bem feltétel…
Szép ápolt vastag farkam van…
46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Nem függetlenként keresek bevàllalos hölgyet….
40 felleti lehet,de bem feltétel…
Szép ápolt vastag farkam van…

Törölt felhasználó (4586902)

50-es jó kiállású pár életkortól függetlenül ismerkedne párokkal. Nem a kor és nem a kilók számítanak, legyetek kultúráltak és jó kiállásúak! Cegléden helyünk is van. Nem szeretnénk sokat levelezgetni.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
50-es jó kiállású pár életkortól függetlenül ismerkedne párokkal. Nem a kor és nem a kilók számítanak, legyetek kultúráltak és jó kiállásúak! Cegléden helyünk is van. Nem szeretnénk sokat levelezgetni.
Csepeli hölgyet kényeztetnék
+60+70-es hölgyet,párt keresek, hosszú távra a 8- kerületből!,..,írj bátran!!
Okolszex kedvelő novel ismerkednek 18/7 merettel imadok oklozes közben nyalni
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok,Bajai független diszkrét pasi vagyok,formás hölgy vagy jó fej pár társasága lennék.
Sziasztok !
Szekszárdi ráérő pár házaspár hölgy ma esti ismerkedéshez találkozáshoz ? Írj privát.
Szekszárdi ráérő pár házaspár hölgy ma esti ismerkedéshez találkozáshoz ? Írj privát.