Hali! 2 sportos igényes férfi női szexpartnert/ nőket keres ma estére vsgy holnapra Sopronban jelentkezès privátban helyünk van
Hölgyet kinyalnék autóban, szabadban napközben diszkréten. Kor, alkat nem számít.
Péntek estére keresünk harmadiknak...( 32-44 éves korig) helyes, normális, értelmes, ápolt, bi aktiv pasit aki szereti a telt idomokat (90+)hellyel rendelkezik, vagy tud búvóhelyet!(normál,borotvált intim mérettel 16-max18cm)Mi egy egymást szerető házaspár vagyunk ( L40, F42) Ami szóba jöhet nyes ebrecen, Eger, Karcag, vagy Tisza Tó környéke. Mivel előtte nem találkozunk, igy csak és kizárólag fényképes részletesebb, nem két soros bemutatkozásokat szeretnénk kérni a kivancsi5350@gmail.com - ra. Mindenkinek próbálunk válaszolni, és ha a válaszunk nem, akkor azt tartsd tiszteletben, mert nem fogunk magyarázkodni miért nem! Aki magára ismer, az írjon, és meglátjuk mi lesz. Sok sikert mindenkinek!
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !

Sziasztok ápolt férfi keres hölgyet párt kellemes együttlétekre,nem egy alkalomra. Adatlapom van fent iserkedjünk megtisztelne,ha írnátok!
Sziasztok. Ki jönne holnap a kecskeméti fürdőre?
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok Monor környékén keresnék....párt hölgyet minden jora ami nektek belefér ...
Ma Esztergom Aquasziget naturista szaunavilág 10:00-től kb 16:00-ig.... Szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal!
Részletek privátban.

Sziasztok!
44 éves szolnoki férfi vagyok és keresnék hölgyet, lányt aki meglátogatna.
Privát üzenetet írj!
44 éves szolnoki férfi vagyok és keresnék hölgyet, lányt aki meglátogatna.
Privát üzenetet írj!
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Sziasztok !
Megbízható 40-60 év közötti nyitott párral/házaspárral,hölgyel ismerkednék tartós baráti szexkapcsolatra Szekszárdon és környékéről. Üzenetet privibe várom köszi !
Megbízható 40-60 év közötti nyitott párral/házaspárral,hölgyel ismerkednék tartós baráti szexkapcsolatra Szekszárdon és környékéről. Üzenetet privibe várom köszi !
Ma éjszakára keresünk társaságot, csoporthoz is csatlakoznánk.
Kecskemét, Szolnok környékén keresek 38-45 közötti hölgyet egy kis rosszalkodásra.
40 feletti pár ? Titkos kapcsolatra jelentkezem párhoz.Szívesen basznám szopatnám a feleséged vagy barátnőd előtted vagy veled közösen.Kapcsolatban élek ezért teljes diszkréció adott és elvárt.Írjatok nyugodtan.Ismerkedjünk.Fotóim vannak fent.
párt keresek ma estére,helyem van a többit privin
Sziasztok,hölggyel-párral randiznék.Baja és környéke.
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
A férfi tagunkat érdeklik a következők is:
Fist-ing, kényszer francia teleélvezett punci illetve popsi nyalás, pisiszex, fenekelés, szerepjatték, sperma etetés.. stb...
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
A férfi tagunkat érdeklik a következők is:
Fist-ing, kényszer francia teleélvezett punci illetve popsi nyalás, pisiszex, fenekelés, szerepjatték, sperma etetés.. stb...
Sziasztok! Ápot,hölgyel,ismerkednék nem egy alkalomra! Párokkal is szívesen barátkozné!k . Ápolt nagyobb intím mérettel rendelkezem adatlapom, fotóin vannak fent, hogy könnyebb legyen a döntés! Örülnék a megkeresésnek!
Hello. Bi uni pasit keresünk finom cumira első alkalomra.Átlagos vagy kisebb méret ,ápoltság ,diszkréció adott és elvárt. jelentkezéseket privátban vagy előny ha képpel a kissb2071@gmail.com ra kapjuk. Hatvan és környékéről keresünk és nekünk leginkább este 22 óra után alkalmas.