Hölgyem!
Komoly megbízható férfi ismerkedne.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok! Augusztus 31. és szeptember 5. között Bükre vagy Celldömölkre közös szaunázásra, illetve szeptember 4-5-én nappali swingerklubba keresünk hasonló korú, KIZÁRÓLAG! hetero párt. Üzeneteket privátban várunk.
sziasztok!)
50-s mackós pasi vagyok... Bp-ről...
sok mindenre nyitottan keresek...)))
50-s mackós pasi vagyok... Bp-ről...
sok mindenre nyitottan keresek...)))
sziasztok. ma este párt fogadnánk.
MOST HÉTVÉGÉN GÁRDONY??
Most hétvégén Gárdonyba Nudizáz -Barátkozás - Szex akár a Tóparton de lehet nálam a nyaralómban is!
Érett Értelmes Férfival ismerkednék illetve Biszex házaspárral ahol a FÉRFI tényleg biszex.
Budapest és Gárdony.
Most hétvégén Gárdonyba Nudizáz -Barátkozás - Szex akár a Tóparton de lehet nálam a nyaralómban is!
Érett Értelmes Férfival ismerkednék illetve Biszex házaspárral ahol a FÉRFI tényleg biszex.
Budapest és Gárdony.
Sziasztok!
Hölgyet,párt keresek Győr-Sopron,Vas,Zala,Vp megyéből.
Én egy 46 éves,sportos,sármos utazni tudo,domináns ffi vagyok.
nagytamas42@freemail.hu
Tamás
Hölgyet,párt keresek Győr-Sopron,Vas,Zala,Vp megyéből.
Én egy 46 éves,sportos,sármos utazni tudo,domináns ffi vagyok.
nagytamas42@freemail.hu
Tamás
Sziasztok!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt!
szőrős puncit kényesztetnék
Párt vagy hölgyet keresek! ducitnekem@freemail.hu
Sziasztok,csinos hölgy,kedves pár állandó,diszkrét partnere lennék hosszú távon.Bajai független,fiatalos,helyes negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok !
A korosztályomból keresem Intelligens, ápolt pár hosszú távú kapcsolatát Budapestig bezárólag, a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon, a hölgy örömére !
A korosztályomból keresem Intelligens, ápolt pár hosszú távú kapcsolatát Budapestig bezárólag, a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon, a hölgy örömére !
Hölgyem!
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Veszprém környékéről keresünk párt vagy pasit harmadiknak... részletek az adatlapunkon.

Biszex párhoz csatlakoznék, 180/88/43borotvált 14/4-5 intimméretű bi férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok párral.
Szeretkezésetek közben szívesen nyalnék, szopnék illetve a végén a gecis puncit és faszt tisztára nyalnám.
Privát leveleket várok!
Mindenre nyitott vagyok párral.
Szeretkezésetek közben szívesen nyalnék, szopnék illetve a végén a gecis puncit és faszt tisztára nyalnám.
Privát leveleket várok!
MA délelőtt kb 11-ig ráérek, érdekelne valakit egy gyors cumi Kiskunfélegyháza és Kecskemét környékén? Helyem van! Diszkréció és ápoltság adott+elvárt! Privi a részletekért, képed legyen! Én 25 éves bisex srác.

Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Sziasztok!
Szombaton (szep. 1.) a délutáni órákban házaspárt fogadnék pécsi otthonomban. Fotózás is lehet. Részletek az adatlapomon, ahol találtok galériákat is rólam és baráti párokról,
Köszönöm
Szombaton (szep. 1.) a délutáni órákban házaspárt fogadnék pécsi otthonomban. Fotózás is lehet. Részletek az adatlapomon, ahol találtok galériákat is rólam és baráti párokról,
Köszönöm
Hétvégén este buliznánk normális párral.iszogatás-tbeszélgetés-zene és ha minden jól alakul sex 4-es és párcsere is ok.
Tabuk popó kizárt,csók csak csajok egymással és szájba élvezés nem lehet.gumit nem szeretjük.
utazni tudunk Bp max 100 km tovább nemérdemes rájöttünk már erre
KÉP NÉLKÜL NEM ISMERKEDÜNK SENKIVEL .NEKÜNK IS VAN ÉS ELVÁRJUK A MÁSIK PÁRTÓL IS,MERT AKINEK NINCS AZ A SZEMÜNKBEN KAMU.VOLT RÁ PÉLDA MÁR SAJNOS.LÁNYOK KÖZÖTT TELEFON ELENGEDHETETLEN EZ NÁLUNK ALAP
FÉRFIT JELENLEG NEM KERESÜNK,DE HA ÚGY ALAKUL MAJD MI ÍRUNK RÁ.
Tabuk popó kizárt,csók csak csajok egymással és szájba élvezés nem lehet.gumit nem szeretjük.
utazni tudunk Bp max 100 km tovább nemérdemes rájöttünk már erre
KÉP NÉLKÜL NEM ISMERKEDÜNK SENKIVEL .NEKÜNK IS VAN ÉS ELVÁRJUK A MÁSIK PÁRTÓL IS,MERT AKINEK NINCS AZ A SZEMÜNKBEN KAMU.VOLT RÁ PÉLDA MÁR SAJNOS.LÁNYOK KÖZÖTT TELEFON ELENGEDHETETLEN EZ NÁLUNK ALAP
FÉRFIT JELENLEG NEM KERESÜNK,DE HA ÚGY ALAKUL MAJD MI ÍRUNK RÁ.
Párokkal ismerkednénk
érett hőlgyett kényesztetnék ,támogatással