szőrős pinát nyalnák tatabányán
Sziasztok,ha lenne itt igényes hölgy,vagy pár,akik állandó partnert szeretnének hosszú távon,szívesen ismerkednék velük.Bajai helyes ,fiatalos negyvenes,független pasi vagyok.
Békés megyei hölgyek esetleg Hajdúbihariak 35-58 évesig! Akár komoly kapcsolat sem kizárt!!!!!!!!!
Férjemmel Bi Pasit keresünk 3.nak Győrből hosszú távra 100% diszkréció adott és elvárt ...Olyat aki megdugná előttem.... Sok kamus meg Szívasson mást....
szőrős puncis hőlgyet kényesztetnék
Sziasztok! Mi elmennenk hozzatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 04. kedd 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 04. kedd 11:32
Törölt felhasználó (797496)

22.én bulit rendezünk párok jelentkezését várjuk!
Sziasztok hölgyel vagy párral ismerkednèk,èn egy sok mindenre nyitott pasi vagyok.
bakker... itt buktam... többszörösen.... napközben(((( fogadni tudna..((((((((((((((
pedig!!)))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 04. kedd 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 04. kedd 19:37
pedig!!)))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 04. kedd 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1602032)

Jövő hét csütörtökre (09.13) partnereket keresünk szexre hölgyet , párt és passzív bi ffit a hölggyel lehet aktív .
Akik fogadni tudnak napközben Budapest és Pest megye , 40 év alatt ne keress .
Szóló het. pasiknak nem válaszolunk .
Jövő hét csütörtökre (09.13) partnereket keresünk szexre hölgyet , párt és passzív bi ffit a hölggyel lehet aktív .
Budapest és környéke illetve Gárdony és környéke!
Keresek egy Érett 40s 50s 60s Aktív Férfit Akit Rendszeresen kényeztethetnék Orálisan.
Illetve egy Érett BISZEX Házaspárt ahol a Férfi tényleg Biszex!
Imádok puncit nyalni és Farkat szopni.
Csak komoly válaszokat várok.
Keresek egy Érett 40s 50s 60s Aktív Férfit Akit Rendszeresen kényeztethetnék Orálisan.
Illetve egy Érett BISZEX Házaspárt ahol a Férfi tényleg Biszex!
Imádok puncit nyalni és Farkat szopni.
Csak komoly válaszokat várok.
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
parral novel ismetkddnenk
Holnap délelőtt Tatabányán szexelnénk,ha megvan a kölcsönöd szimpátia.
Sziasztok ! Megbízható nyitott Szekszárdi párral házaspárral ismerkednék diszkréten ! Várom jelentkezésed privát üzenetben!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Sziasztok , Lányt nőt keresnék minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
szopni imadot keresek ffit part not kor alkat nem szamit
Sziasztok!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt!