Gödöllöi 43-50-es hpár ma estére hasonló párt keres közös játékra. Küldj számot.
Sziasztok. Kezdő,duci hölgytagu pár vagyunk. Ma este párt fogadnánk.
szőrős puncit kényesztetnék
Ápolt partnereket keresek análisszexre.
Sziasztok,Bajai helyes,független pasiként csinos csaj,igényes pár diszkrét partnere lennék tartós kapcsolatban.Valaki?..
Sziasztok! Párt keresek ma estére bpn akik fogadni tudnának vagy akarnának egy 40 es normális, ápolt potens férfit! Sziasztok!
srácot keresek 30 évesig
Nőt keresek, független ápolt 50-es férfiként.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok! Szekszárdon párral házaspárral ismerkednék tartós kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Jelentkezéseteket privát várom!
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Szegedi 40 és Milf keres fiatal izmos fiút aki a férjem elõtt megdugna
Utazni tudj
Privàt üzenet
Utazni tudj
Privàt üzenet
not part bi ffit boi rucis bi ffit travit homot is keresek kor alkat nem szamit
szőrős puncit kényesztetnék
Napközbeni szabadidővel karbantartást/pókhálózást vállalok, esetleg pároknál vérfrissítésként besegítenék

Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Hölgyet,párt keresek 60 évestől sexkapcsolatra.
Továbbra is keresünk intelligens és türelmes fiatalabb férfit harmadiknak hetero alapon, csakis a hölgy örömére. Kérjük, hogy csak az írjon nekünk, aki nem ijed meg, ha találkozóra kerül a sor!
Sziasztok!
Házaspárral találkoznék a hétvégén Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
Házaspárral találkoznék a hétvégén Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
Hétvégén este buliznánk normális párral.iszogatás-tbeszélgetés-zene és ha minden jól alakul sex 4-es és párcsere is ok.
Tabuk popó kizárt,csók csak csajok egymással és szájba élvezés nem lehet.gumit nem szeretjük.
utazni tudunk Bp max 100 km tovább nemérdemes rájöttünk már erre
KÉP NÉLKÜL NEM ISMERKEDÜNK SENKIVEL .NEKÜNK IS VAN ÉS ELVÁRJUK A MÁSIK PÁRTÓL IS,MERT AKINEK NINCS AZ A SZEMÜNKBEN KAMU.VOLT RÁ PÉLDA MÁR SAJNOS.LÁNYOK KÖZÖTT TELEFON ELENGEDHETETLEN EZ NÁLUNK ALAP
FÉRFIT JELENLEG NEM KERESÜNK,DE HA ÚGY ALAKUL MAJD MI ÍRUNK RÁ.
Tabuk popó kizárt,csók csak csajok egymással és szájba élvezés nem lehet.gumit nem szeretjük.
utazni tudunk Bp max 100 km tovább nemérdemes rájöttünk már erre
KÉP NÉLKÜL NEM ISMERKEDÜNK SENKIVEL .NEKÜNK IS VAN ÉS ELVÁRJUK A MÁSIK PÁRTÓL IS,MERT AKINEK NINCS AZ A SZEMÜNKBEN KAMU.VOLT RÁ PÉLDA MÁR SAJNOS.LÁNYOK KÖZÖTT TELEFON ELENGEDHETETLEN EZ NÁLUNK ALAP
FÉRFIT JELENLEG NEM KERESÜNK,DE HA ÚGY ALAKUL MAJD MI ÍRUNK RÁ.