Budapesti EGYÜTT ÉLŐ FÉRFIPÁR keres egy Érett Aktív lehetőleg Szőrös testalkatű FÉRFIT HÁZIBARÁTNAK!
Olvass adatlapot . . . . . . . . .
Olvass adatlapot . . . . . . . . .

Mátészalkán hölgyekkel, csajokkal ismerkednék minden téren! Masszázs, bor, filmnézés?
Hello,kedves hölggyel,párral ismerkednék diszkrét ,tartós kapcsolathoz.Bajai független,helyes pasi vagyok.
De jó is itthon

not part bi ffit keresek kor alkat nem szamit
sziasztok%%paks messze lenne?Roli
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 24. hétfő 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 24. hétfő 13:24
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednénk,egy nő + két fiús kapcsolathoz,olvass adatlapot is.
Sziasztok!
Én olyan párt keresnék Gyöngyösön vagy környékén akik szeretnék ha kukkolnám őket szex közben. Fiút közös hokira keresek. Írjatok bátran! Gyöngyös és környéke előnyben!
Én olyan párt keresnék Gyöngyösön vagy környékén akik szeretnék ha kukkolnám őket szex közben. Fiút közös hokira keresek. Írjatok bátran! Gyöngyös és környéke előnyben!
Sziasztok! Ma este komáromban keresek hölgyet esetleg párt akit érdekelne egy kósza kaland egy ápolt kamionos férfival!
Olvastam! Csodás képek,bájos idomok!Sajna messze vagyok.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 24. hétfő 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 24. hétfő 13:24
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Sziasztok!
Hölgyet keresek Pápa környékén.zoliku@ indamail.hu
Nem dobna valaki egy privátot nekem? Csak úgy,nem kell dugni se.Kicsit unalmas már hogy hiába az igényes levél,meg a nem igényes,nincs válasz se ott ,se a fórumon.

Sziasztok! Mi egy Miskolci, Bi hölgytagú házaspár vagyunk. Szombat estén kellemes eltöltésére keresünk PÁRT a közelből(max.:100 km)
4-es gabalyodás,párcsere,lányos játékok,amit mi keresünk! CSAK PÁRT KERESÜNK!!!!!
4-es gabalyodás,párcsere,lányos játékok,amit mi keresünk! CSAK PÁRT KERESÜNK!!!!!
Szegedi 40 es milf keres fiatal izmos Csongràd megyei fiukàt a férjem mellé
Privát üzenet
Privát üzenet
Hölgy esetleg Vp környékéről?
Persze tuti hogy nem lesz,megette a nőket medve....
Persze tuti hogy nem lesz,megette a nőket medve....
Sziasztok! Lenne pár házaspár ma estére Szekszárdon akik ismerkednének és találkoznának is ? Ha szívesen találkoznátok egy valós férfivel várom jelentkezéseteket privát üziben!
Sziasztok! Győrből keresek hölgyet, párt hétköznap 9-15 közötti találkozásra! Igényes, izmos, nagyméretű(20/5) tapasztalt, bevállalós, borotvàlt pasi vagyok! Ha felkeltettem az érdeklődésedet, érdeklődéseteket nézd meg az adatlapom! Írjatok!
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem...
Hétköznap hölgyet párt keresek Héviz környékén!
Szia,
Nőt keresek, független ápolt 50-es férfiként.
hapsy@c2.hu
Nőt keresek, független ápolt 50-es férfiként.
hapsy@c2.hu