Vasárnap a Mórahalmi fürdőben hölggyel,párral ismerkednék
Hölgyet keresek állandó szeretőnek, diszkréten
Budapest . hapsy@c2.hu .....írj !
Sziasztok! Szekszárdi párt házaspárt keresek a hölgy örömére, kényeztetésére. Válasz privát üzenetben!
Szimpatikus, az adatlapotok!
(Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 20:12

Helló a korosztályunkból keresnénk minden földi jóra.Ha lehet kérni csak a közelből.
Helló a korosztályunkból keresnénk minden földi jóra.Ha lehet kérni csak a közelből.
Hello,ha lenne itt igényes hölgy,aki állandó partnert szeretne hosszú távon,szívesen ismerkednék vele.Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.
Elhanyagolt és vággyal teli Hölgyet keresek diszkréten egy odafigyelős sok szabadidővel rendelkező korrekt Bp.-i férfiként.... hapsy@c2.hu -vigyázok és megőrzöm titkod.
üdv. Hapsy
üdv. Hapsy
60+os pasi ma napközben?
Sziasztok Tatabányai és környékén párral vagy hölgyel ismerkednék utazni is tudok és komolyan is gondolom.
Férjemmel Bi Pasit keresünk 3.nak Győrből hosszú távra 100% diszkréció adott és elvárt ...Olyat aki megdugná előttem.... Sok kamus meg Szívasson mást....
Érett hölggyel ismerkednék

Sziasztok , 50-65 év hölgyet keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok , 49 év pasi vagyok .
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok!Idősebb 60+ pasit ,párt keresünk
not part keresek 40-70 ev kozott alkat nem szamit
Szombatra valaki harmadiknak férfi személyében?Kizárólag az adatlapom alapján keresek!Minden téren!Priviben válaszolj csak!
69 a kedvenc számom. Ha neked is jelezd privátban. Érett hölgyekkel ismerkednék.
Keresgélek ismerkedek 40 felett. Lányok asszonyok magányos elvált hölgyek partnere lennék diszkréten. Kor alkat nem számit.