Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk. Holnap este párt vagy extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk (max12). Helyünk van
Szia,sziasztok !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !

Hölgyem! - Keresek egy kellemes kapcsolatot.
Független egyedül élő ápolt
középkorú Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
orális kapcsolatra keresem a partnerem,,vp megye
Egyszerűen csak szopni szeretnék, vagy hármasban a hölgyel együtt, vagy csak kettesben, végig szájbaélvezéssel.
Hölgyem! Keresek egy diszkrét szeretői kapcsolatot.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok !
A 35 - 50 éves korosztályból keresem Intelligens, ápolt pár hosszú távú kapcsolatát Budapestig bezárólag, a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon, a hölgy örömére !
A 35 - 50 éves korosztályból keresem Intelligens, ápolt pár hosszú távú kapcsolatát Budapestig bezárólag, a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon, a hölgy örömére !
Hölgyem! Keresek egy szeretői kapcsolatot.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok!
Budapesti duci(!!) pár keres párt március közepére. Nem keresünk külön.
Ffi 172/120/47 barna hajú és barna szemű, 160/100/44 festett vörös hajú és barna szemű.
Kevés szabadidőnk van, havonta egy hetet van itthon a pár Ffi tagja csak akkor tudunk találkozni. Helyünk nincs, de megoldható (panzió stb)
Fotót előre nem küldünk!
Nem feltétlenül csak szexre keresünk, ami alakul. smile
Sikeres keresést mindenkinek
Email címünk: csaken911@gmail.com
Budapesti duci(!!) pár keres párt március közepére. Nem keresünk külön.
Ffi 172/120/47 barna hajú és barna szemű, 160/100/44 festett vörös hajú és barna szemű.
Kevés szabadidőnk van, havonta egy hetet van itthon a pár Ffi tagja csak akkor tudunk találkozni. Helyünk nincs, de megoldható (panzió stb)
Fotót előre nem küldünk!
Nem feltétlenül csak szexre keresünk, ami alakul. smile
Sikeres keresést mindenkinek
Email címünk: csaken911@gmail.com
Sziasztok! extra kövér 150 kg vagy nagyon alkatú hölgyet keresek szeretőnek!!!!!!! Óriási hatalmas combjai legyenek, az a tényleg bocsánat hogy így írom de szebben nem lehet megfogalmazni szét folyik. Ha lenne egy iyen Hölgy végre Budapest és környékén , vagy erre fel jár sűrűn, de jó lenne. Azt mondanám az ilyen alkatú nőnek hogy igen is merj felvenni rövidndrágot, miniszoknyát, mert ezt imádom. Legyenek kinn a hatalmas nagyon óriási combjaid, gyönyörű szép hófehér bőrű legyen, please jelentkezzen egy ilyen alkatú nő! Ne mondja senki hogy az ilyen nők nem vehetnek fel, nem akarnak, nem mernek így öltözködni, mert nem így van!!!!!! Tegnap a Széchényibe láttam ilyen alkatú nő, és miniszoknyába volt mikor kijött a fűrdöből. Úgyhogy igenis van ilyen!!!!!! Sajnos férjezett volt!!!!!!!! Ha esetleg olyan Hölgyek olvassák ezt akik nem ilyen alkatúak, de van ilyen női ismerősük, akkor légyszi jelezzétek nekik hogy van egy pasi akik ezt imádja. Nem szabad eltakarni azokat az óriási hatalmas combokat!!!!!!!!!! Hófehér bőrű legyen please!!!!!!!!!!!!! Hölgyeim légyszi jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( nem telt karcsú, nem molett, hanem extra molett nőt keresek, kényeztetnék!!!!). Én 37/173/96 kg izmos kék szemű, szökés barna hajú ,Budapesen élő pasi vagyok. Kamus hölgyek kíméljetek! csak aki komolyan gondolja az ismerkedést az jelentkezzen!!!!!!!!!!!!!!
Párokat hparokat keresünk nyiregy és környékéről!a lapunk ne tévesszen meg senkit!nyiregy és kirnyeke
not part keresek alkat nem szamit 40-70 ev kozott
orális kapcsolatra keresem a partnerem,,vp megye
Sziasztok! Negyvenes pár ismeretségét keressük kellemes hétvégi kalandok közös megéléséhez.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti, biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú (elsősorban nagyobb mérettel rendelkezőt, de nem feltétel) párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Hello olyan párt keresek aki bevezetné . Bi pasit is aki le szopna.bp en hely szükséges
Nőt keresek Budapesten
helyem van.
69elefant@gmail.com
helyem van.
69elefant@gmail.com
Miskolc és környékéröl keresunk idöseb párt vagy hölgyet átlagos alkat és átlagos méretek elöny
Eger és környéke hölgy, párral ismerkednék, diszkréció, tisztaság alap,részleteket megbeszéljük.
Mellszopás-simogatás céljából keresek hölgyeket. Más alapból nem lenne, de ez a fétisem. Mindent privátban megbeszélünk ha elég bevállalós vagy és érdekel egy ilyen akár pár perces dolog mindenképp írj kérlek. Persze szimpátia alapján bármi megbeszélhető. 31 éves Budapesti fehér pasi vagyok. Ápolt, normális. Persze támogatnám akár.