Ma este 40+ hölgy vagy pár?
Fejer Veszprem kke.
Ápolt 38/185/85 pasi vagyok.
Fejer Veszprem kke.
Ápolt 38/185/85 pasi vagyok.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok!
Nem együtt élő párként keressük az izgalmat,változatosságot.
Nem együtt élő párként keressük az izgalmat,változatosságot.
Sziasztok jönnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 16. péntek 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 16. péntek 05:17
Törölt felhasználó (4174592)

Ferfit keresunk 40-60 kozott alkat mem szamit
Sziasztok!
40-es fiatalos nem dohányzó,potens férfi hölgyet illetve párt keres szexkapcsolatra akár hosszútávra is! Kaposvár és környékén max 80 km!
40-es fiatalos nem dohányzó,potens férfi hölgyet illetve párt keres szexkapcsolatra akár hosszútávra is! Kaposvár és környékén max 80 km!
Sziasztok!
Ma estére keresem pár és hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes, szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Akár kiviszlek a reptérhez vagy elmehetünk a Római partra enni, beszélgetni és ha megvan a szimpátia akkor tovább lépünk....
Ma estére keresem pár és hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes, szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Akár kiviszlek a reptérhez vagy elmehetünk a Római partra enni, beszélgetni és ha megvan a szimpátia akkor tovább lépünk....
Helló, írtam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 15. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 15. csütörtök 19:49
Törölt felhasználó (4167072)
VIP

40 feletti férfi aki most találkozna Budapest környékén vagy,ha fogadni tudsz nálad?
Sziasztok, írtam...
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2019. 08. 16. péntek 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 16. péntek 05:48

Sziasztok!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat! Fotó tőled is szükséges!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szeretünk nudizni...
Sziasztok,igényes hölggyel,párral ismerkednék,akik állandó,megbízható partnert szeretnének.Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!
Szeretünk nudizni...
Szeretünk nudizni...
Ferfit keresunk 40-60 kozott alkat mem szamit
40 feletti férfi aki most találkozna Budapest környékén vagy,ha fogadni tudsz nálad?
Még mindig keressük szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, telt alkatú, sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs.
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
Sajnos PÁRT SEM KERESÜNK, kizárólag hölgyek levelét várjuk, de azt nagyon!!!
blacksunrise32@gmail.com
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, telt alkatú, sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs.
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
Sajnos PÁRT SEM KERESÜNK, kizárólag hölgyek levelét várjuk, de azt nagyon!!!
blacksunrise32@gmail.com

Törölt felhasználó (920099)

hello
ismerkednénk 50-60 év közötti párral vagy hölgyel miskolc vagy környékéröl
csak pár vagy hölgy szolo férfi nem érdekel
barátság szex stb
privátban a többit
ismerkednénk 50-60 év közötti párral vagy hölgyel miskolc vagy környékéröl
csak pár vagy hölgy szolo férfi nem érdekel
barátság szex stb
privátban a többit
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok! 60+os pasit keresünk
Sziasztok Monor környékén keresek...szinte minden érdekel...még hálás is lennék ha ez segit ismerkedni...
Ffit keresunk 40-60kozott
sziasztok, esetleg (kezdő) pár pécs környékén?
Sziasztok Monor környékén keresek....szinte minden megoldás érdekel...hálás is egy meg oldás...