Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma éjszakára.
Sziasztok! 45 èves pasikènt ismerkednèk kötetlenül Mosonmagyaróváron.
40-es ápolt férfi keres hölgyet estére duci hőlgyek elönybe dombovár környéke!!!

40 feletti házaspárhoz nagyon szívesen csatlakoznék kedves, normális és ápolt férfiként, hetero alapon és csakis a hölgy örömére. Írjatok bátran privátban, Szép napot
Ma kecskeméten? sok mindenre kapható vok.
Sziasztok! Jelenleg 4 en keresünk! 2 pár személyében! Hölgy tagjaink biszex,férfi tagjaink hetero beállítottságúak! Jó kedélyű ,vidám,kis csapat vagyunk ! Keresnénk még egy párt akik csatlakoznának hozzánk! Szeretnénk 6-os ban átélni ,hosszútávon ezen világ adta mámort,bujaságot,finomságot! Javarészt szombat estékre tudunk szervezni bulit ,de már szilveszterre is van szállásfoglalásunk. Ismerkedés menete,hogy VIBEREN képcsere (tel.számot adunk előre) és,ha meg lennének az igenek akkor egy személyes,beszélgetős randi! Ha személyesen is meg lenne a szimpátia,jöhet a szervezés!!!! U.I: Kérjük fogadjátok el,hogy az ismerkedés menetétől nem kívánunk eltérni! (3 perc alatt csinálható Email címre nem küldünk képet) Továbbá egyedülálló pasit sem keresünk! Köszönjük,hogy elolvastátok!Legyen további szép,csodás napotok!
Budapesten párokat,tarsasagot keresünk,ahova szimpatia esetén beszállhatunk. Privatba irjatok!
Sziasztok! Szivesen ismerkednek veletek ha lenne kedvetek?
(Ez egy válasz párban60 üzenetére (2019. 10. 12. szombat 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is azt.
(Ez egy válasz nézelődök üzenetére (2019. 10. 11. péntek 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 11. péntek 16:00

Barati tarsasagot keresünk, Pest,Pest környékén,ahova szimpatia esetén beszállhatunk. Privátban irjatok!
Sziasztok!
Miskolcon, vagy környékén keresek ma délutánra partnert, pár, hölgy vagy férfi személyében. Nem dohányzó, borotvált, igényes bi pasi vagyok, 17 óra után érek rá.
Miskolcon, vagy környékén keresek ma délutánra partnert, pár, hölgy vagy férfi személyében. Nem dohányzó, borotvált, igényes bi pasi vagyok, 17 óra után érek rá.
Sziasztok Gödöllőn vagy környéken keresek szimpatikus igényes párt asszonyt lányt 40 éves igényes sportos férfi .üzi....
40 es heteró párként keresünk fiut max 45 éves korig veszprém megyéböl helyed legyen.
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek ma estére.
Sziasztok!
Megbizható,vidám 40-es férfiként keresek hölgyet vagy kedves,nyitott párt közös kalandozásokra,akár hosszútávra is! Somogy,Tolna,Baranya
Megbizható,vidám 40-es férfiként keresek hölgyet vagy kedves,nyitott párt közös kalandozásokra,akár hosszútávra is! Somogy,Tolna,Baranya
Barati tarsasagot keresünk, Pest,Pest környékén,ahova szimpatia esetén beszállhatunk. Privátban irjatok!
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma estére.
Sziasztok !
A 35 - 50 éves korosztályból keresem Intelligens, ápolt pár vagy hölgy akár hosszú távú kapcsolatát Budapestig bezárólag, a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon, a hölgy örömére !
A 35 - 50 éves korosztályból keresem Intelligens, ápolt pár vagy hölgy akár hosszú távú kapcsolatát Budapestig bezárólag, a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon, a hölgy örömére !
Holnap valakinek lenne kedve nálam valamihez délelőtt,,kölcsönös orális,,veszprém környéke
Hétfő ( 14-én) az esti órákba szívesen találkoznák egy szimpatikus párral vagy hölggyel ! Utazni tudok!