Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kedves Hölgyem!
Lehetek a Barátod és Partnered? Találkozgatnék veled, finom szeretkezésekre és más jó dolgokra.
Beszélgessünk és találkozzunk, helyem van. cserélgessünk fotókat és szimpátia esetén mindent bele
Tartós tartalmas kapcsolatra gondolok odafigyelve egymásra. Budapesten
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem összehozzuk.
üdv. 69elefant@gmail.com
Lehetek a Barátod és Partnered? Találkozgatnék veled, finom szeretkezésekre és más jó dolgokra.
Beszélgessünk és találkozzunk, helyem van. cserélgessünk fotókat és szimpátia esetén mindent bele
Tartós tartalmas kapcsolatra gondolok odafigyelve egymásra. Budapesten
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem összehozzuk.
üdv. 69elefant@gmail.com
Sziasztok !
54/170/70 mindenre nyitott férfi vagyok Szekszárdi esetleg környéki párt házaspárt keresek ma estére. Én szívesen taliznék ha ti is írjatok privit !
54/170/70 mindenre nyitott férfi vagyok Szekszárdi esetleg környéki párt házaspárt keresek ma estére. Én szívesen taliznék ha ti is írjatok privit !
40/185/88 ápolt független pasiként ismerkednék!
Fejér-Somogy megye, utazás nem gond!
Fejér-Somogy megye, utazás nem gond!
Nógrádban bi-házaspárhoz csazlakoznék harmadiknak ! Vagy bi-srácot keresek autós huncutságra ! Rétság, Balassagyarmat , Szécsény , Ludányhalászi vonalon !
Mai nap folyamán hölgyel, vagy párral ismerkednék, huncutkodnék, Gyál és környékén, utazni tudok.
Sziasztok! Budaörs környékén helyel.redelkező molett ,duci nőt párt keresnék !
12.ker környékéről valaki?
Nővel beszélgetnék,ismerkednék szexxelnék a héten éjjel--nappal.
Jászságban.
Jászságban.
Hétköznapokon, napközbeni találkozásra keresek hölgyet vagy párt Dunaújvárosban
Párok, független hölgyek(komoly kapcsolat is lehetséges) társaságát keresem.

Nyíregyházán idősebb párokkal találkoznék.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok !
Szekszárdon és környékén párral házaspárral ismerkednék laza kellemes szexre kényeztetésre . Keress privin !
Szekszárdon és környékén párral házaspárral ismerkednék laza kellemes szexre kényeztetésre . Keress privin !
Hello!
Átlagnál kisebb méretű pasi vagyok.
Intelligens embereket keresek.
Pár szeretkezését kukkolnám.
Helyet tudok biztosítani Budapesten.
Átlagnál kisebb méretű pasi vagyok.
Intelligens embereket keresek.
Pár szeretkezését kukkolnám.
Helyet tudok biztosítani Budapesten.
Sziasztok !! Házibarát lennék
normális párhoz csatlakoznék
!!!!!!! Képet nem küldök !!! Csak privátban válaszolok !! Anyagiaktól mentesen csak !!! És nem fogok több száz km-t utazni egy szexért !!! Hosszútávra keresek !!! Üdv .....

Eger és környéke, férfias bi aktív pasit keresek, a többi az adatlapomon...
Sziasztok! Kedden, 28-án Bükfürdőn leszünk a szaunavilágban. Szívesen ismerkednénk férfiakkal, hölgyekkel, párokkal. Érezzük jól magunkat

Párral ismerkednénk közös hancúr reményében.
Eger és környéke, férfias bi aktív pasit keresek, a többi az adatlapomon...
sziasztok!
Hellyel rendelkező kisfarkú Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este találka.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
Hellyel rendelkező kisfarkú Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este találka.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu