Sziasztok ápolt normális jóképű férfi keres hölgyet párt nem egy alkalmas kapcsolatra 18/ 6 intímmel. Képeim adatlapom van írjatok 40-50 között. Írjatok!
Hölgy ismeretségét keresem titkos kapcsolat céljából, lehetőleg hosszú távon délelőtti időkben.Diszkréció adott és elvárt. Szép napot mindenkinek.

sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Sziasztok!
Ma este keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket.
Hely van.(Bp.)
Ma este keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket.
Hely van.(Bp.)
Hölgyek!!! Most tegye fel a kezét az,aki nem akar egy szenvedélyes,vadítóan őrjítő, fantáziadús pasival eltölteni legalább 1 éjszakát!!! Hát jobb is nem látom a kezeket,mert tuti,hogy mindenki akar egy ilyen férfit! Hát csak annyit,hogy itt az ideje írnod!!! Csak bártan. Zala somogy,de bárhonnam ha érdemes.
Szia
35-55 közötti hölgyet keresek levelezésre, képcserére. Rólam a társkeresős adatlapomon láthatsz képet. 24 vagyok, intimem 17/6
35-55 közötti hölgyet keresek levelezésre, képcserére. Rólam a társkeresős adatlapomon láthatsz képet. 24 vagyok, intimem 17/6
Szegedi párhoz csatlakoznék
Szép napot.
Ha 45-55 közötti nő vagy, és Nem olyan aki keres, talál, mégse jön,
mert mégse kell neki élvezet, a szórakozás, akkor nem engem keresel.
Én komoly érdeklődésekre vagyok kiváncsi, megbeszélünk valamit,
Tartom is magam hozzá.
Élvezet szórakozás kell?
Megadom.
Hangouts on elérsz.
Ha 45-55 közötti nő vagy, és Nem olyan aki keres, talál, mégse jön,
mert mégse kell neki élvezet, a szórakozás, akkor nem engem keresel.
Én komoly érdeklődésekre vagyok kiváncsi, megbeszélünk valamit,
Tartom is magam hozzá.
Élvezet szórakozás kell?
Megadom.

Hangouts on elérsz.

Hello!
Kedden du.vagy este,08.25 hölgy vagy pár,esetleg biszex ffi. (Balatonkersztúr)
Hely megoldott
Kedden du.vagy este,08.25 hölgy vagy pár,esetleg biszex ffi. (Balatonkersztúr)
Hely megoldott
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet vagy párt bpn. Utazni tudok. Sziasztok!
Sziasztok !
40es vagy 50es Szekszárdi szexkedvelő pár házaspár esetleg hölgy kellemes társaságát keresem kölcsönös és kellemes kényeztetésre és gátlásoktól mentes finom játékokhoz . Nézz adatlapot ! Ha felkeltettem érdeklődéseteket írjatok privit . Üdv !
40es vagy 50es Szekszárdi szexkedvelő pár házaspár esetleg hölgy kellemes társaságát keresem kölcsönös és kellemes kényeztetésre és gátlásoktól mentes finom játékokhoz . Nézz adatlapot ! Ha felkeltettem érdeklődéseteket írjatok privit . Üdv !
Sziasztok! Szegedi párral ismerkednék

Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Sziasztok! Cegléden és kőrnyékén hölgyet keresek ismerkedés céljából . Nyitót 46 éves sex centrikus pasi vagyok szeretek nudizni kirándulni stb... email cegled74@citromail.hu Akár hosszu távra. vagy itt privát
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.

Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet vagy párt bpn vagy 50km körzetben. Utazni tudok. Sziasztok!
Nyíregyházán érettebb párokat keresek.Kicsi,vékony fiú vagyok.

Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!