Független férfiként ismerkednék.Elsősorban bizarr szexet is kedvelő párt,hölgyet keresek.Szivesen lennék házibarát,esetleg kukkolást kedvelő párhoz is társulnék.Helyem,kocsim van.Kedves,barátságos emberek társaságát keresem kizárólag.
Csongrád megyéből keresek nőt vagy párt, akik szeretik a szex extráit is megélni!
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Nővel ismerkednék hosszabb távú kapcsolat reményében. 35 vagyok, egyedülálló, egyedül élek.(ameddig egyedülálló vagyok, esetleg párral is ha hosszabb távban gondolkodnak)
Sziasztok! Ma vagy szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn. Helyem sajnos nincs. Utazni tudok! Sziasztok!
Not part keresek ,40-70-ev között
Sziasztok!
Hétvégén Sárváron leszünk Sporotben, szombat délután örömmeé játsznánl pá elött a saunában.....................
Hétvégén Sárváron leszünk Sporotben, szombat délután örömmeé játsznánl pá elött a saunában.....................
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Csongrád megyéből keresek olyan hölgyet, vagy párt, akikkel a szex extrább dolgait is ki lehet próbálni!
Sziasztok! Péntek vagy szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn. Helyem sajnos nincs. Sziasztok!
Sziasztok. Somogy megyei sportos 47 éves 188 cm magas srác vagyok Szívesen masszíroznék hölgyeket akár a párjukkal közösen is. Tapasztalatom van a masszázsban. Utazni tudok de ha kell helyet is biztosítok Kaposváron. Lehetsz akár a pároddal is, fantasztikus négykezes masszázsban lesz részed. Figyelmes és türelmes vagyok és addig megyek ameddig Te vagy Ti szeretnétek. Viszonzás nem feltétel. Legyen szép napotok.
Sziasztok! Ismerkednék, ha van kedved írj privátban.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony ápolt fiú vagyok.
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Ma este Nővel paráználkodnék a jászságban. Mobil vagyok
szept 18-19 én Hajdúnánáson valaki?