Sziasztok !! Párokat kukkolnék szex közben !!! Adatlapot olvass!!!!
Sziasztok!Ma éjszakára... keresek kedves, közvetlen, utazni tudó hölgyet,párt,pasit!Az érzéki kényeztető szexet kedvelem ahol oda figyelünk egymásra és van idő mindenre.Üzenj ha te is erre vágysz!
Sziasztok!
Párt keresek hosszú távú titkos kapcsolatra. A 18-45év közötti korosztályban. Elhanyagolt férjként, titokban, teljes diszkréció mellett. Fiatal, 30-as, 180 magas, 95kilos, sportos, izmos alkat vagyok, teljesen borotvált. Tapasztalt hármas és négyes többes felállásban, és a nagy kedvenc cuckold játékokban is. Bi kíváncsiság nem feltétel de nem is kizáró. Miskolcon néha akad helyem is. Privátban folytassuk..
Párt keresek hosszú távú titkos kapcsolatra. A 18-45év közötti korosztályban. Elhanyagolt férjként, titokban, teljes diszkréció mellett. Fiatal, 30-as, 180 magas, 95kilos, sportos, izmos alkat vagyok, teljesen borotvált. Tapasztalt hármas és négyes többes felállásban, és a nagy kedvenc cuckold játékokban is. Bi kíváncsiság nem feltétel de nem is kizáró. Miskolcon néha akad helyem is. Privátban folytassuk..

Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szeretem ha kiszolgáltatott helyzetben alázva vagyok.
Szeretem ha használják a számat, a nyelvemet, saját élvezetükre, akár többen is egy időben.
Gyere és élvezd tele a számat!
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szeretem ha kiszolgáltatott helyzetben alázva vagyok.
Szeretem ha használják a számat, a nyelvemet, saját élvezetükre, akár többen is egy időben.
Gyere és élvezd tele a számat!
Sziasztok !
Holnapra keresek partnert.
Napközben .
Privi !
Holnapra keresek partnert.
Napközben .

Privi !
Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről szívesen ismerkednék, diszkrét hármas élvezetekre vágyó párral! Találkákra alkalmas helyet meg tudom oldani! Mindenkinek nagyon sok kellemes élményt kívánok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről szívesen ismerkednék, diszkrét hármas élvezetekre vágyó párral! Találkákra alkalmas helyet meg tudom oldani! Mindenkinek nagyon sok kellemes élményt kívánok.
Sziasztok,
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a héten. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Swinger és swinger klubba járók nem továbbá nőként vagy párként regisztrált férfiakat sem keresek!
Privátban tudjuk folytatni az értekezést.
Köszönöm
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a héten. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Swinger és swinger klubba járók nem továbbá nőként vagy párként regisztrált férfiakat sem keresek!
Privátban tudjuk folytatni az értekezést.
Köszönöm
Sziasztok. Mit is írjak hogy fel keltsem az érdeklődésed - teket. Szingli egyedülálló heteroszexuális fiú vagyok. Fél éve vagyok szingli, és szeretném túl tenni magam rajta. Ezért keresnék olyan hölgyet, lányt, hetero párt, aki segítene rajtam hogy ne a múltban éljek. Fejér megyei, azon belül dunaújvárosban lakom. Ha úgy érzed, érzitek hogy segítenél felejteni, kérlek írj privátba.
Puszi
Puszi
Nyiregyhazi hölgyet.lanyt keresek anális kényesztetesre..
Sziasztok! Bi pasit ,bi csajt keresünk ma vagy holnap estére Hatvanban.Este 10 után érünk rá tehát nem baj ha van a munkaadódtól papír smile Férfi partnernél elvárás a max 15cm méret Ettől nagyobb méret szóba sem jöhet!!!!!,Első alkalommal csak orál mindenki mindenkivel.Diszkréció ,ápoltság ,tisztelet az alap.Jelentősen gyorsíthat a dolgokon ha fotóval a goldenmilf40@gmail.com -on jelentkezel.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok!Elhanyagolt urak,férjek,idősebb urak,hétfőn,Tata környékén?Szopnék egyoldalúan...Vastagf előny!Esetleg erre járó kamionos,átutazó urak!?Privát üzenetben keress,diszkréció adott,elvárt!
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Domináns férfiként keresek szubmisszív partnert a hétköznapi stressztől felszabadítva vad mocskos szexet ajánlva
Keresek holgyet, pasit vagy part. Kedvelem a sub szerepet, parnak akar "szolgaja" is lennek. Szimpatia fontos, kor, alkat nem annyira. Utazni tudok.
Sziasztok, 35+os csajszival beszelgetnék, ismerkednék.
En 24 éves pesti srác vagyok, nagyon vágyok egy nálam idősebb nőre. .
Írj itt, vagy vorosmikulas126@gmail.com
En 24 éves pesti srác vagyok, nagyon vágyok egy nálam idősebb nőre. .
Írj itt, vagy vorosmikulas126@gmail.com
Sziasztok! Bi pasit ,bi csajt keresünk ma vagy holnap estére Hatvanban.Este 10 után érünk rá tehát nem baj ha van a munkaadódtól papír
Férfi partnernél elvárás a max 15cm méret ,Első alkalommal csak orál mindenki mindenkivel.Diszkréció ,ápoltság ,tisztelet az alap.Jelentősen gyorsíthat a dolgokon ha fotóval a goldenmilf40@gmail.com -on jelentkezel.

Hölgyeim! Odaadó cicimánként hatttalmas, nehéz melleket szopnék, kényeztetnék. Akit izgat ez az élvezeti forrás, keressen bátran! Kebelcsókjaim!
kebellovas@freemail.hu
kebellovas@freemail.hu