sziasztok,éjjel otthonunkban fogadunk ápolt,kulturált úriembert. Budapestiek előnyben. részletekért privátban keressetek. bizalommal
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok! Ma este esetleg hölgy vagy pár aki plusz férfit keres bpn? Sziasztok!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

BI Férfitagú párral ismerkednék
Sziasztok! Kedves igényes hölggyel párral ismerkednék htávra! Hely ok!
ziasztok. Szóval nem kamus ápolt diszkrét ffi keresünk képet nem küldünk de videó chaten láthatjuk egymást s minden részletet ott meg beszélünk sokk a kamus s a képel vissza élő...... ha valaki alkar látni élőben dolgokat az jelezze mindent meg beszélünk.......Bp lakunk hely meg oldható de a többi részlet video elérhetöségben,l emailban képet nem küldünk elég volt a sokk kamusbol.
sziasztok. Szóval nem kamus ápolt diszkrét ffi keresünk képet nem küldünk de videó chaten láthatjuk egymást s minden részletet ott meg beszélünk sokk a kamus s a képel vissza élő...... ha valaki alkar látni élőben dolgokat az jelezze mindent meg beszélünk.......Bp lakunk hely meg oldható de a többi részlet video elérhetöségben,l emailban képet nem küldünk elég volt a sokk kamusbol.
Nem mindenki kamus mondjuk ha nem válaszol a másiknak úgy nehéz találni....,!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 13. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 13. vasárnap 13:33
Törölt felhasználó (4470202)
VIP

sziasztok. Szóval nem kamus ápolt diszkrét ffi keresünk képet nem küldünk de videó chaten láthatjuk egymást s minden részletet ott meg beszélünk sokk a kamus s a képel vissza élő...... ha valaki alkar látni élőben dolgokat az jelezze mindent meg beszélünk.......Bp lakunk hely meg oldható de a többi részlet video elérhetöségben,l emailban képet nem küldünk elég volt a sokk kamusbol.
Sziasztok. 21 éves macis testalkatú fiú vagyok. 40 év feletti pasit keresek apa-fia kapcsolatra. Részletekért irj privatban.(Hajdú-Bihar)
Szegedi szeximádó hölgyet vagy ilyen pár hölgytagját hosszan kényeztetném orálisan és farkammal. A többes játékot szeretnél vagy még nem próbáltad, írj bátran haverommal teljesítjük vágyaidat. Privátba írj!!
KARÁCSONYI SWINGER HÁZIBULI
Idő.: 2020. december 27., vasárnap 14 órától
Helyszín: Dunaújváros, Kertváros
CSAK PÁROK!
Idő.: 2020. december 27., vasárnap 14 órától
Helyszín: Dunaújváros, Kertváros
CSAK PÁROK!
Sziasztok. Hölgyet vagy párt keresek napközbeni találkozáshoz Veszprém és környékéről.
Szívesen ismerkedünk bi lánytagú párokkal és erősen bi lányokkal... srácok, köszönjük nem

sziasztok!
Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
Pároknak búvóhely Debrecen közelében.
Nőt párt ffit keresek kor alkat nem számít
sziasztok, úriembert keresünk aki szívesen nézne minket. várjuk a leveleket. Budapest, a hölgyet simogathatod testére élvezhetsz de minden megbeszélés kérdése többi privátban.irjatok
Sziasztok,
szabad az egész hétvégém. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Részletek az adatlapomon.
szabad az egész hétvégém. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Részletek az adatlapomon.