Sziasztok!Elhanyagolt,idősebb,szőrös úr Tatabánya környékén,aki szopatna egyoldalúan?Vastagf előny,privát üzenetben keress!
Sziasztok.
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
+60+70-es hölgyet,vagy párt keresek,hosszú távra,ha szükséges diszkréten!!
voltam már többesben,..és szeretem ezt a korosztályt!
Ha érdekellek,keress privátban!!!
voltam már többesben,..és szeretem ezt a korosztályt!
Ha érdekellek,keress privátban!!!
Sziasztok,negyven feletti párokat massziroznék Nyiregyháza,és környéke.
Sziasztok. Fejér megyében, dec. 24.este 18-tól dec 27.-reggel 5-ig hölgyeket, párokat szívesen vendégül látnám szerény kis szobámban. Ami ahhoz kell hogy tökéletes hangulatban teljen az ünnep, az van, laptop, zene, tv, fény, fűtés, batyus buli lenne nagyjából. Viszont minden meg található a környéken. Ha te is inkább, ki hagynád Covid miatt az ünnepet, akkor ez lesz az a hely ami kell neked nektek. Semmi karácsonyi dekor, se fenyőfa. Zene, szex, kaja, szex film szex, alvás, szex kaja és így tovább.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása

Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

sziasztok!
Hellyel rendelkező kisfarkú Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este találka.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
Hellyel rendelkező kisfarkú Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este találka.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
32éves sportos férfi vagyok nőkkel vagy párokkal ismerkednék Budapesten. Több infó és kép privátban
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK hetero alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.

Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK hetero alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!

Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Sziasztok !
Párt és lányt keresek. Minden megoldás érdekel !
Ha megkeresel még lehet,hogy egy jó ajánlatom is lesz a számodra !
Párt és lányt keresek. Minden megoldás érdekel !
Ha megkeresel még lehet,hogy egy jó ajánlatom is lesz a számodra !
sziasztok!
Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
Sziasztok!Sziasztok! Kaposvár és 80 km -es közretében ismerkednék.Higiénia, szimpátia iq!
Holgy ismeretseget keresem kolcsonos oromszerzes celjabol
Sziasztok elhanyagolt anyuka, csajszi szívesen kényeztetnélek, nem vagyok független de akár a hosszabb távú kalandot is szeretem, a többit privátba megbeszéljük

+60+70-es hölgyet keresek,hosszútávú szexpartnernek,barátságra!Ha szükséges diszkréten.
Keress privátban ,ha érdekellek!!
Keress privátban ,ha érdekellek!!
Sziasztok,Bajai független,helyes negyvenes pasiként csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távú kapcsolathoz.Valaki?..
Sziasztok,
szabad az egész hétvégém. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Részletek az adatlapomon.
szabad az egész hétvégém. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Részletek az adatlapomon.