Sziasztok!
40-50 év közötti férfivel ismerkednék,barátkoznék.
40-50 év közötti férfivel ismerkednék,barátkoznék.
Még mindig keresi leszbikus, vagy biszexuális partnerét az a szexért eszét vesztő, telt szőkeség (37), aki férfi partnerével (54) boldoggá tenné azt a nőt, ----- akiben még most éledezik a nők utáni vágy, ------ aki bátortalan, bizonytalan és talán eddig nem mert lépni, hogy kiélje leszbikus vágyait -----.- aki egyszerre szeretné érezni a p. és a f. ízét ----- aki gátlásosan szégyell még beszélni is róla ----- vagy aki csak egyszerűen kalandvágyó és attól, hogy irányban marad az élete, szívesen kilépne egyet oldalt anélkül, hogy az egyensúlyát elvesztené...
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Fejér-Veszprém megyében ismerkednek!
40/185/88 ápolt pasi vagyok!
40/185/88 ápolt pasi vagyok!
Sziasztok Bp-i csajszit elhanyagolt anyucit, hölgyet, párt keresek akár hosszabb távra is. A többit privátba megbeszéljük. L
+60,+70-es hölgyet kmasszíroznék,kényeztetném,...,hosszú távon,diszkréten! Bp.-en. keress privátban!
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Buzik és Biszex pasik neeeee!!!!!!!
sziasztok!
Házibarátot vagy párt keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
kérünk rólad és álló faszodról is képet
renault68@freemail.hu
sziasztok!
Házibarátot vagy párt keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
kérünk rólad és álló faszodról is képet
renault68@freemail.hu
Ápolt méretes férfi keres hosszútávra hölgyet diszkrét kedves hölgyet hosszútávra adatlapom képeim vannak örülnék a megkeresésnek. Kölcsönös szimpátia nekem is fontos! Extrém pervezió mentes kapcsolat
Szopni szeretnék, kor nem számít..
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek kedd délelőttre. Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Sziasztok. Hölgyet keresek vagy csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Napközben is ráérek.
Sziasztok 15 vagy 16 estére keresünk párt Bi csajszival, esetleg hölgyet bi, sajnos csak utazni tudunk. Mi nem dohányzunk, de iqos szívünk, akinek lenne kedves ismerkedni privin várjuk levelét.
Eger környékén hölgyeket szívesen masszírozok.
Sziasztok szívesen ismerkednék heves megyében nőkkel párokkal és Nógrád megyében Salgótarjánban és Bátonyterenye körül 100 heteroszexuális vagyok
Üdv Mindenkinek... 60 fölött... senki?!

Sziasztok,hölggyel vagy párral randiznék.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok,
a hétvégén szívesen találkoznék 40-55 közötti érett házaspárral a Dél-Dunántúlon. Bemutatkozásom, intim és egész alakos fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. További ismerkedés szimpátia esetén privátban, Viberen.
Köszönöm
a hétvégén szívesen találkoznék 40-55 közötti érett házaspárral a Dél-Dunántúlon. Bemutatkozásom, intim és egész alakos fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. További ismerkedés szimpátia esetén privátban, Viberen.
Köszönöm
Ráckeve és 40 km és körzetében szívesen ismerkednék hölgyel, vagy párral, diszkrét kapcsolatra. Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba.
Cegléd és környékén ismerkednék Hölgyel ! irj privátba!!!! Vagy cegled74@citromail.hu
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.