hello Lányok hőlgyek beszélgetés ismerkedés kamozás bármiben benevagyok skype rodger.rodger2
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
36 éves, egyedül élő, egyedülálló vagyok. Ismerkednék. Tartós kapcsolat.
Sziasztok. Lányt keresek hármas örömökre.
Ha , létezel írj privátba és igyunk meg egy kávét egy semleges helyen, minden elkötelezettség nélkül.
Puszi.
Ha , létezel írj privátba és igyunk meg egy kávét egy semleges helyen, minden elkötelezettség nélkül.
Puszi.
Adatlapunknak megfelelő korú PÁROKKAL csakis PÁROKKAL ismerkednénk hétvégén + egy kis gabalyodás. Helyünk van. Balaton D-i part
Sziasztok!
49éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy vagy pár személyében!
Helyem nincs de szivesen utazom Kaposvár és annak 80km-es körzetében! Diszkréció,ápoltság alap!
49éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy vagy pár személyében!
Helyem nincs de szivesen utazom Kaposvár és annak 80km-es körzetében! Diszkréció,ápoltság alap!
Sziasztok,ha van itt csinos hölgy egyedül,vagy párjával,aki hosszabb távú kapcsolathoz keres partnert,szívesen ismerkednék vele.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!Tapolca Keszthely környékén ismerkednék párral, idősebb párokkal is ..
Sziasztok!
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van.
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van.
Szegedi párt keresek - akár passzívan is - megbeszéljük!
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
39 éves férfias pasi vagyok. Olyan pasit keresek akit szophatnék, helyem van Bp. Lehet rendszeres vagy alkalmi, diszkréció, ápoltság adott elvárt
Lakás glory hole is megoldható
Lakás glory hole is megoldható
Nyíregyházán kedves idősebb párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Biszex sub ribancommal pesti Nőt keresünk, nem csak szex jeligére.
Sziasztok!
30 éves igényes, helyes srácként keresem idősebb (40 -60+ éves) hölgy partnerem.
30 éves igényes, helyes srácként keresem idősebb (40 -60+ éves) hölgy partnerem.
Sziasztok!
Dél-Dunántúli házaspárral ismerkednék a hétvégén.
Dél-Dunántúli házaspárral ismerkednék a hétvégén.
Nem független bisex/uni pasiként keresek partnert, sex játékokhoz. Párokhoz is csatlakozom. Kor, alkat nem számít, csak ápolt és diszkrét legyél. Helyem sajnos nincs
Független férfiként ismerkednék.Szivesen lennék házibarát,esetleg kukkolást kedvelő párhoz is társulnék,mindenre nyitottan.Helyem van,bár szerény,de szivesen látok bárkit,akár egy-két napra szállásként is igénybe vehetően.Kedves,barátságos emberek társaságát keresem kizárólag.
most reggel, delelott? 40-60 ev kozotti ferfias, apukat keresek, aki meglatogatna.
pesten a nepliget mellett lakom, van helyem.
pesten a nepliget mellett lakom, van helyem.