Egyedül élő férfi rendezett háttérrel keres "játszótársat" Nő személyében aki időnként eljönne hozzám.... Írj telefonszámot , fotóval és beszéljük meg. 69elefant@c2.hu
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
+50+60+70-es hölgyet keresek,hosszú távra,diszkrét szexkapcsolatra,..,és nem csak!,...,keress privátban!
Budapesti, kulturált, 58 éves férfi keresi 50 feletti szexbarátnőjét. Stabil, hosszútávú kapcsolat a célom.
Sziasztok. fiatal 21 éves srácként egyedülálló nővel ismerkednék esetleg csatlakoznék párokhoz 3.nak
Budapesten élek de utazni tudok bármerre!

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! Szombat estére keresek egy hölgyet aki esetleg velem tölti az éjszakát. Többit privátban! Helyem van szombat estére. Sziasztok!
Sziasztok!
Házaspárral ismerkednék a hétvégén. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon.
Házaspárral ismerkednék a hétvégén. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon.
Sziasztok olyan aktív pasit keresek akivel egy jót lehet szexelni és van kedve nálam aludni Gyöngyös lakom 26 éves passzív srác vagyok
Sziasztok!Hölgyet,párt keresek Szombathelyen vagy környékén,tartós kapcsolatra.Szingli,hellyel rendelkező,szombathelyi pasi vagyok.Privátban!
Sziasztok !
30-s molett hölgy kényeztetésére keresünk többes szexhez vállalkozó kedvű úriembereket
Ha megfelelsz az alábbi paramétereknek privátban üzenj
- 50 pluszos életkor
- 16-20 cm közötti intim méret
- borotvált
- érj rá hét közben délelőtt vagy kora délután
ha írsz adj meg elérhetőséget és küldj fényképet magadról
30-s molett hölgy kényeztetésére keresünk többes szexhez vállalkozó kedvű úriembereket
Ha megfelelsz az alábbi paramétereknek privátban üzenj
- 50 pluszos életkor
- 16-20 cm közötti intim méret
- borotvált
- érj rá hét közben délelőtt vagy kora délután
ha írsz adj meg elérhetőséget és küldj fényképet magadról
Sziasztok olyan aktív pasit keresek akivel egy jót lehet szexelni és van kedve nálam aludni Gyöngyös lakom 26 éves passzív srác vagyok
Sziasztok!
49éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy vagy pár személyében!
Helyem nincs de szivesen utazom Kaposvár és annak 80km-es körzetében! Diszkréció,ápoltság alap!
49éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy vagy pár személyében!
Helyem nincs de szivesen utazom Kaposvár és annak 80km-es körzetében! Diszkréció,ápoltság alap!
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok olyan pasit keresek akivel egy jót lehet szexelni és van kedve nálam aludni Gyöngyös lakom 26 éves passzív srác vagyok
40 feletti izmos/pocakos apukát keresek, estenkent van helyem pesten
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra,párhoz is csatlakoznék a hölgy kedvéért.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok!Hölggyel,párral ismerkednék Szombathelyen vagy környékén.Szingli,hellyel rendelkező,szombathelyi pasi vagyok.Privátban!
Március 15.-e hosszú hétvégére 4-es gabalyodásra párt keresünk. Utazni és fogadni is tudunk Érdeklődni privátban.
Sziasztok,45 éves pasi nővel,párral ismerkedne Kaposvár és környéke, helyem van ,utazni tudok!