Sziasztok.
Szalkszentmártoni találka hellyel rendelkező, negyvenes pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel, akik, aki találkozni is merne, mernének. Nem egy alkalomba gondolkodok, maximális diszkréció mellett! Normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Csak aki, akik komolyan gondolják.
Szalkszentmártoni találka hellyel rendelkező, negyvenes pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel, akik, aki találkozni is merne, mernének. Nem egy alkalomba gondolkodok, maximális diszkréció mellett! Normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Csak aki, akik komolyan gondolják.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Olyan pasit keresek akit időnként szophatnék, diszkrét titkos szexkapcsolat. Ha anoním szeretnéd maszkban is csinálhatjuk. Játékszereimmel is kényeztetlek ha akarod. Flash light, vibrációs pénisz maszírozó
Sziasztok.
Szalkszentmártoni találka hellyel rendelkező, negyvenes pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel, akik, aki találkozni is merne, mernének. Nem egy alkalomba gondolkodok, maximális diszkréció mellett! Normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Csak aki, akik komolyan gondolják!
Szalkszentmártoni találka hellyel rendelkező, negyvenes pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel, akik, aki találkozni is merne, mernének. Nem egy alkalomba gondolkodok, maximális diszkréció mellett! Normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Csak aki, akik komolyan gondolják!
Sziasztok.45 éves Budapesti ápolt pasi vagyok....ismerkednék hölgyel...titkos kapcsolat céljábol...irjatok...
Sziasztok, igényes bi párhoz csatlakoznék mind két fél örömére! Részleteket megbeszéljük privátban! Képek vannak fent az adatlapomon, ha nem látod jelölj kapcsolatra!
(Pest megye, 17ker, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Sülysáp, Gyömrő, Tápiószecső és ennek köztes területei)

Ápolt normális vastag méretű férfi ismerkedne kedves hölgyel párral diszkréció ok. Nem mindegy kivel "jeligére"
Hölgyel masztiznèk
Aki ma szopatna írjon, hely van 39 éves magas férfias vagyok. Anonímnis lehet ha úgy akarod maszk vagy glory hole
Sziasztok!
40-es házaspárt keresek hármas örömökre. A Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Ui.: Rendelkezem oltási igazolvánnyal.
40-es házaspárt keresek hármas örömökre. A Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Ui.: Rendelkezem oltási igazolvánnyal.
Szopni imádot keresek jatekokra kor alkat nem számít
Kaposváron valaki?
ismerkednék hölggyel párral irj ha aktuális
Középkorú 50-60-as párt keresek hosszú távú barátság céljából, ahol nem csak a szex dominál.
Jó lenne néha eltölteni hármasban egy hétvégét akár nálam is adott a lehetőség, de szívesen utazom is.
Barátságos és nyugodt férfi vagyok és maximálisan ápolt és kulturált.
Enyhe biszex nem probléma részemről.
Hosszú távú és baráti kapcsolatot keresek.
Privit várok.
Jó lenne néha eltölteni hármasban egy hétvégét akár nálam is adott a lehetőség, de szívesen utazom is.
Barátságos és nyugodt férfi vagyok és maximálisan ápolt és kulturált.
Enyhe biszex nem probléma részemről.
Hosszú távú és baráti kapcsolatot keresek.
Privit várok.
hol tartozkodtok helyileg??
hol vagytok??
(Ez egy válasz Popófun76 üzenetére (2021. 05. 08. szombat 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 08. szombat 18:53

Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn akik egy kis kalandra vágynak! Helyem nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn akik egy kis kalandra vágynak! Helyem nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok,Bajai független,helyes pasiként hölgy partnerem keresem hosszabb távra rendszeres randikhoz.Párhoz is csatlakoznék a hölgy kényeztetéséhez.