Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Budapesti hölgyet kényeztetnék
Sziasztok! Budapesti 44 éves férfi vagyok, hölgyekkel ismerkednék.
Sziasztok! Budapesti 49 éves férfi vagyok,tartós kapcsolatra keresek párt, jelölj ismerősnek,hogy tudjunk beszélgetni a folytatásról. Fiatal párok is izgatnak.Helyem nincs,viszont utazni tudok hozzátok.
Szép napot: Attila.
tikarus@freemail.hu
Szép napot: Attila.
tikarus@freemail.hu
10.hó 8.án 9.én valakik Zalakaros buli hétvégén akik ismerkednének? Föként párok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok ! Ma esti talihoz párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon és környékén kellemes diszkrét szexkapcsolatra. Ápolt diszkrét férfi vagyok vastag nagyobb intimmel. Ha aktuális a tali írj privit.
borotvált puncis +60+70-es hölgyet,párt keresek nyalakodásra,és nagy dugásra!!,...,keress privátban!
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.

Adatlapom szerinti valaki? Biszex aktív férfi rendszeres titkos szexkapcsolatra? Nyitott gondolkodású kezdőként is írhatsz ha úgy gondolod, hogy az aktív oldal érdekel. Heves m.
Hali.Írhatsz ha gondolod..
(Ez egy válasz Sanya2030 üzenetére (2021. 10. 03. vasárnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 03. vasárnap 09:51

Sziasztok!! Nagyobb mérettel rendelkező, pasit, srácot keresek, kiadós szexre. Passzív, pasi vagyok, Bp. környékéről!! Írjatok üzit! Minden jóban benne vagyok!
Sziasztok!! Nagyobb mérettel rendelkező, pasit, srácot keresek, kiadós szexre. Passzív, pasi vagyok, Bp. környékéről!! Írjatok üzit! Minden jóban benne vagyok!
Budapesti hölgyet,párt látogatnák meg ma
Sziasztok!
testes, jóméretű, 40 év feletti férfit keresek ma estére Pesten, van helyem
nagydarab, jóméretű, 40 év feletti férfit keresek ma késő délutánra, estére Pesten, van helyem
Sziasztok.
Szalkszentmárton és környékén szeretnék ismerkedni hölgyel, párral.
Helyem lenne a találkozókra, és az utazás sem jelentene gondot. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Szalkszentmárton és környékén szeretnék ismerkedni hölgyel, párral.
Helyem lenne a találkozókra, és az utazás sem jelentene gondot. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Párt is keresünk !!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
40 -60 Évesig keresünk!!! Párt is keresünk !!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!