ma este 45 feletti ferfi pesten? van helyem 21:00tol.
Azonnali szex, és képküldés nélkül ismerkednénk. Leginkább hétköznapi párokkal. Az adatlapunk alapján. Ugyanitt, bojler eladó.

Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com

Ujjazni, felcsatissal dugni szerető hölgyet keresek elsősorban!
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Sziasztok! Jó méretű,diszkrét Férfiként keresek Hölgyet.Hölgyeket alkalmi vagy tartós kapcsolatra Csongrád Megye és közvetlen környéke!!!üzenetet belső levélben várok
Sziasztok,
Helyes, izmos, jó méretű ( Min 17 /max 22 cm ) "normális" pasit keresünk magunknak aki csatlakozna hozzánk heteró alapon a Hölgy örömére. ( nem bárkit, nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből.. ) Mi Komáromiak vagyunk.
Üdv...
Helyes, izmos, jó méretű ( Min 17 /max 22 cm ) "normális" pasit keresünk magunknak aki csatlakozna hozzánk heteró alapon a Hölgy örömére. ( nem bárkit, nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből.. ) Mi Komáromiak vagyunk.
Üdv...
40 feletti, ferfias ferfit keresek, 16:00 utan raerek, van helyem pesten.
Sziasztok!
Mai napon Budapest belvárosában hölgyet vagy párt keresek, lakás van, én normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves,176 magas 79 kg.
Írj...
Mai napon Budapest belvárosában hölgyet vagy párt keresek, lakás van, én normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves,176 magas 79 kg.
Írj...
Sziasztok!!
Saliris ,szauna textilmentes...ma délután?
Saliris ,szauna textilmentes...ma délután?
Sziasztok! Ma du.-este Hajdúnánáson leszünk-bulizunk 4-es ben(2-pár) Hölgyek biszexuálisok,urak heterok! Még egy párral szívesen ismerkednénk! Ha a szimpátia,és a hangulat úgy hozza,örülnénk neki,ha csatlakoznának. Egyedülálló pasit NEM keresünk! Várjuk privát üzeneteiteket!
én is nekem is irjatok privibe
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2021. 10. 16. szombat 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 16. szombat 17:28

Nálam jóval idősebb hölgyet látnák vendégül nálam lakáson.
Akár rendszeresen.
Akár rendszeresen.

Sziasztok!
Címem:tapintat48@gmail.com wink
Címem:tapintat48@gmail.com wink
Normális ápolt férfiként ,vastag jó mérette,l ápolt,kedves hölgyel párral,ismerkednék! nem egy alkalomra ez fontos!,és nem minden áron egymás tisztelete,szimpátia fontos számomra. Extra pervezióktól mentes kapcsolatot keresek 35-55 korosztály aki érdekelne. megyőződésem,hogy,ez a korosztály az aki komolyan veszi a partner keresést. Képeim adatlapom van fent örülnék,ha írnátok. Persze a humor,nyitottság szükséges jó! Diszkréció adott és elvárt! Íunionfrend@gmail.com
Sziasztok!
Ma estére Budapest belváros hölgyet vagy párt keresek, lakás van, én normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves,176 magas 79 kg.
Írj...
Ma estére Budapest belváros hölgyet vagy párt keresek, lakás van, én normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves,176 magas 79 kg.
Írj...
Ki jön ma este Ráckevére? Várom szóló Hölgy vagy pár,párok jelentkezését. Én 49 éves átlagos testalkatú férfi vagyok. Írjatok rám : tikarus@freemail.hu.
Attila.
Attila.