+60+70-es hölgyet,párt keresek!!,..,hosszú távú diszkrét kapcsolatra!,..,testalkat nem számít!,..,nagy lógó cici,nagy popsi,..,nagy szőrös punci!! Keress privátban!!
60 feletti hölgy állandó diszkrét társa lennék....
Kecskeméten keresek szeximádó hölgyet vagy párost napközbeni szeretkezésekre,50-es potens pasi vagyok.elérhetőséget cseréljünk.
Sziasztok. Ma este, szívesen találkoznák hölggyel, párral Dunaújváros, és környékén. Helyen is lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívatba. Mindenkinek nagyon kellemes napot kívánok.
+60+70-es hölgyet,párt keresek!!,..,hosszú távú diszkrét kapcsolatra!,..,testalkat nem számít!,..,nagy lógó cici,nagy popsi,..,nagy szőrös punci!! Keress privátban!!
Sziasztok!
Hetero párt keresünk párcserére, négyesre.
Hetero párt keresünk párcserére, négyesre.
Bi párt keresek

Sziasztok.05.07 Szombat este keresek Bpi pàrt hölgyet minden jóra .
Nem csak egy gyors menetre akár egèsz estére.
Nem csak egy gyors menetre akár egèsz estére.
Mainap kora dun Pesten hölgyet illetve párt fogadnek egy jó masszazsra de ha úgy van én is tudok menni. Igényes jó mérettel rendelkező férfi vagyok.
Egyedülélő, egyedülálló 37 éves férfi vagyok. Érett Nővel vagy párral(ameddig egyedülálló vagyok) ismerkednék. Hosszabb távú kapcsolatot részesítem előnyben. Közös esték, programok, napok,...együtt bármit
. Nyilván egyedül élek van helyem de autóm is, utazni is tudok és szeretek is
Együtt még jobb :P

Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.

Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon és környékén 40-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek kellemes diszkrét tabumentes együttlétre finom kényeztetéshez . Ha van valaki aki talizna írjon privátba.
Ma estére Szekszárdon és környékén 40-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek kellemes diszkrét tabumentes együttlétre finom kényeztetéshez . Ha van valaki aki talizna írjon privátba.
házaspárt illetve hölgyet keresünk baranya megyében
Kecskeméten ma?
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre ma este. Helyem van.
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre ma este. Helyem van.
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Adatlapot kérlek olvasd el. Heves megye és környéke.
Sziasztok!Olyan kizárólag hetero urat,srácot keresek,aki szívesen nézne velem volt barátnőm szexvideóját,lSzívesen nézném én is ha van exedről hasonló.Akkor írj ha valóban akarsz is és tudsz is jönni.Levelezgetés NEM érdekel.Helyem van Pestmegyében.Elérhetőséget írj!Köszönöm!Igényes ápiolt sportos srác vagyok.
Jó reggelt.
A környékemen esetleg egy vagy több
élvezetre vágyó hölgy van e.
Ha igen, jelezzen nekem.
Nem bánja meg
A környékemen esetleg egy vagy több
élvezetre vágyó hölgy van e.
Ha igen, jelezzen nekem.
Nem bánja meg

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !