Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Sziasztok, 40 feletti párt keresek, Baráti szexkapcsolatra, privátban ismerkednék!
Üdb diszkrét ápolt nagyméretü roma pasi vagyok.sok és sürü spermával rendelkezem.szintén diszkrét és ápolt párhoz csatlakoznék 3 mas örömökre. Nem mindenkivel és nem mindenáron kerese
Szép jó reggelt.
Nos, én az észszerü távolságon belül lennék házibarát, esetleg.
Ha erre a kiírásomra felfigyel olyan pár akit érdekelhet, írjon
bátran és én leírom nálam mit is jelent hogy házibarát.
Köszönöm a figyelmet és a leveleket.
További szép napot.
Üdv: Albert
Nos, én az észszerü távolságon belül lennék házibarát, esetleg.
Ha erre a kiírásomra felfigyel olyan pár akit érdekelhet, írjon
bátran és én leírom nálam mit is jelent hogy házibarát.

Köszönöm a figyelmet és a leveleket.
További szép napot.
Üdv: Albert
Igényes pasi ismerkedne
Sziasztok !
Megbízható korrekt átlagos párral házaspárral hölggyel ismerkednék Szekszárdon tartós diszkrét kapcsolatra kellemes együttléthez kényeztetéshez. Ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok borotvált nagyobb mérettel. Írj privát üzenetet ahol adok elérhetőséget és megbeszélhetjük a részleteket.
Megbízható korrekt átlagos párral házaspárral hölggyel ismerkednék Szekszárdon tartós diszkrét kapcsolatra kellemes együttléthez kényeztetéshez. Ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok borotvált nagyobb mérettel. Írj privát üzenetet ahol adok elérhetőséget és megbeszélhetjük a részleteket.
Sziasztok! Bi párt keresek Szombathelyen, orális kényeztetésre. Mindenki örömére! Helyem van! Privátban írjátok!
Hozzánk hasonló párral ismerkednénk...
Szeretjük a sex minden formáját..
Esetleg szóló pasi..
Fontos,hogy ne akarj 2 napon belül dugni..
Képcsere,kis viber,majd tali...
Szeretjük a sex minden formáját..
Esetleg szóló pasi..
Fontos,hogy ne akarj 2 napon belül dugni..
Képcsere,kis viber,majd tali...
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék a héten. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék a héten. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
Sziasztok! Hölgy, pár ma Szombathelyen? Hely van. Privátban írjátok!
44 éves sportos , ápolt férfi vagyok. Kizárólag kaland céljából ismerkednék. Állítólag nem vagy egy ördög képű férfi bár ez ízlés dolga .

Holnap pécsen a nap bármely szakában hölgyet keresek szexkalandra!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Akár ma estére is keresünk, leginkább hölgyet vagy párt.
A hölgy szeretnénk ha nyitott lenne a bi oldalra is.
Siófokon tudunk fogadni!
A hölgy szeretnénk ha nyitott lenne a bi oldalra is.
Siófokon tudunk fogadni!
Hölggyel ismerkednék Baranyában
A közelünkből keresünk az adatlapunk alapján.
Holnap delelott helyel rendelkezot szopatnek Kanizsa környéken 18/7 intim meret apoltsag diszkrecio fontos biszex házaspár vagy dughato pasi
Kecskeméti hölgyet párt fogadnék.
Kecskeméten keresek olyan nőt akinek volna kedve szexelni.Kor lényegtelen!Írj privátban!