Sziasztok.Keresek egy helyes,kedves párt.Hármas,cuckold,de csak a szeretkezéseteket is szívesen nézném.
Sziasztok !
Ma este van ráérő Szekszárdi pár házaspár hölgy akik találkoznának ? Ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb intimmel. Írj privátba megbeszéljük.
Ma este van ráérő Szekszárdi pár házaspár hölgy akik találkoznának ? Ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb intimmel. Írj privátba megbeszéljük.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
+60+70-es hölgyet,párt keresek!!,..,hosszú távú diszkrét kapcsolatra!,..,testalkat nem számít!,..,nagy lógó cici,nagy popsi,..,nagy szőrös punci!! Keress privátban!!
Sziasztok. 38 éves srác vagyok nagy mérettel hölgyet és párt keresek közös élvezetekre. Hajdú Bihari vagyok nem gond az utazás sokat járom az országot.kikapcsolodas2021@gmail.com
Dogging Party!
Még mindig lehet jelentkezni a Június 7-én napközben megrendezésre kerülő
Dogging Partyra!
Elsősorban Párok,szoló Hölgyek,és néhány normális heteró Férfi jelentkezését várjuk!
További info később
Higiénia,intelligencia!!!!!!
Üdv:SecretM
Üzenet módosítása
Még mindig lehet jelentkezni a Június 7-én napközben megrendezésre kerülő
Dogging Partyra!
Elsősorban Párok,szoló Hölgyek,és néhány normális heteró Férfi jelentkezését várjuk!
További info később
Higiénia,intelligencia!!!!!!
Üdv:SecretM
Üzenet módosítása
Adatlapunk alapján keresünk.Erősen orál kedvelők vagyunk.
Adatlapunk alapján keresünk.Erősen orál kedvelők vagyunk.
Sziasztok!
20 éves fiatal potens srác vagyok idős hölgyet keresek, úgy mond egy anyukát
Szívesen talizok vagy akár chattelnék velük
Ha érdekel írj
20 éves fiatal potens srác vagyok idős hölgyet keresek, úgy mond egy anyukát

Szívesen talizok vagy akár chattelnék velük
Ha érdekel írj
+60+70-es hölgyet,párt keresek!!,..,hosszú távú diszkrét kapcsolatra!,..,testalkat nem számít!,..,nagy lógó cici,nagy popsi,..,nagy szőrös punci!! Keress privátban!!
Sziasztok
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek! Ma délután,este fele. Tatabánya környékén.
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek! Ma délután,este fele. Tatabánya környékén.
Nyugdíjas hölgyet kényeztetnék, párhoz is szívesen csatlakoznék. Telt alkat, természetes intim előny

Nyíregyházán idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok !
Párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon vasárnap reggeli vagy napközbeni találkozáshoz kellemes diszkrét együttlétre kényeztetésre. Írj privátba ha ismerkednél és találkoznak.
Párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon vasárnap reggeli vagy napközbeni találkozáshoz kellemes diszkrét együttlétre kényeztetésre. Írj privátba ha ismerkednél és találkoznak.
Ma dun napközben kedves nyitott hölgyet v párt fogadnek Pesten. Igényes férfi vagyok vastag mérettel. Szeretek masszirozni is.
Párokkal szivesen ismerkednénk Győr környékén..
Semmi jónak nem vagyunk elrontói,imádjuk a sexet..
Hölgy tag kiváncsi milyen lehet ,ha a 3. lány és közösen kényeztetjük egymást...
Semmi jónak nem vagyunk elrontói,imádjuk a sexet..
Hölgy tag kiváncsi milyen lehet ,ha a 3. lány és közösen kényeztetjük egymást...
Sziasztok! A hétvégén Zalakaroson leszünk ahol bármi össze jöhet.
Sziasztok.Tágítós játékokat és punciöklözést kedvelő hölgyet keresek.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.