Sziasztok! Hölgyet, párt keresünk orális játékokra. Privátban írjatok.
Hatvanas férfi vagyok, párok együttlétében heteróként szívesen részt vennék annyira, amennyire ti szeretnétek vagy engeditek. Ha izgat benneteket, hogy a hölgy testét simogatom, esetleg felizgatom, csókolózom vele, akkor is klassz lehet együttlétünk. Az is a ti döntésetek, hogy behatolhatok-e.De azt is lehet, hogy csak nézlek benneteket.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Hosszabb távra keresek heti 1-2 alkalomra 45 feletti férfias, diszkrét hellyel rendelkező, szopatni szerető partnert. Nógrád, heves megye.

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

+60+70-es hölgyet,párt keresek, hosszú távra!!,..,írj bátran!!
+60+70-es hölgyet,párt keresek, hosszú távra!!,..,írj bátran!!
Sziasztok!
Keresnék olyan párt akiket orálisan kényeztethetnék szeretkezésük előtt, alatt és után.
Keresnék olyan párt akiket orálisan kényeztethetnék szeretkezésük előtt, alatt és után.
Sziasztok!

Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Helyem nincs utazni ésszerű távolságba tudok! Sziasztok!
Sziasztok ma estére keresek Bpi hölgyet,pár,jó egész estés szexre.
Idősebb pasit keresek, aki szopatna, dugna. Lehetsz macis is.
Sziasztok!Nyiregy környéki husos telt nővel ismerkednék tartósan titkosra írj rám!
Sziasztok! Hölgyet,párt keresek Szombathelyen vagy környékén, baráti kapcsolatra. Helyem van, de utazni is tudok! Privátban írjátok!
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Helyem nincs utazni ésszerű távolságba tudok! Sziasztok!
Hármast kedvelő párral keresek olyan kapcsolatot, ahol szexualitásé, az élvezeté és a békésen, vidáman eltöltött pillanatoké a főszerep, elvárások, összeveszések és féltékenykedés nélkül.. smile
Sziasztok! Holnap estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Helyem nincs utazni ésszerű távolságba tudok! Sziasztok!
Sziasztok. Párként keresünk hölgyet finom játékra és ha ügy alakul barátságra.
Sziasztok.
Budapesten Párokkal ismerkednék.
Budapesten Párokkal ismerkednék.